Reklama

Reklama

Kozí příběh se sýrem

  • USA Goat Story 2
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Nápaditá pohádka plná fantazie ze sýrového pohádkového království, v níž nechybí humor, s množstvím dětem známých pohádkových postav jako je např. Čertovská babička, vodník a Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Volné pokračování úspěšného animovaného filmu Kozí příběh ve 3D animaci ze středověkého prostředí staré Prahy. (Česká televize)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (154)

majkl44 

všechny recenze uživatele

Jako film pro děti, kterým je to hlavně určené asi dobrý. Já jsem si v první půli říkal, že to není tak hrozné, jak mi bylo avizováno ze všech stran - vadil mi jen oděv Dlouhého. Druhá část ale dost značně pokulhávala. Přišlo mi, že se tvůrci víc soustředili na efekty a omáčku, kterou celé dílo začali znepříjemňovat, a vytrácel se smysl pro děj. Závěrečná třešnička na dortu v podobě písničky totálně zabila celý film.. Elektrické kytary ve středověku a text písničky pro děti o feudálech a karbidu? Co to sakra...??? ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale pro tento film budu mít ještě dlouho slabost. Na rozdíl od podivně stavěné jedničky, která nebyla ani pro děti ani dospělé, je tento hezky animovaný příběh rozhodně pohádkový a i můj malý pětiletý synátor o tom ještě večer vyprávěl mamince. Takže příběh se rozhodně povedl, nebylo to tak strašidelné jak jednička, nahláškované to možná bylo méně, ale rozhodně přijatelněji pro děti. Celkově to bylo minimálně o stupeň lepší než jednička a mám z tohoto filmu upřímnou radost. A to se nestává často. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jsou horší věci na světě. Sice se film s příběhem nepotkal, ale na to jsme si už zvykli z jedničky. Pak jsou tu jedny (vlastně dvoje, počítáme-li i přestárlou sousedku) neskutečný sekundární pohlavní orgány, trapný motiv "vše o sýru" a docela vypiplaný dabing. Počítám do něj i fakt, že z pohádkového tria jsem poznal jen pana Táborského a Bystrozrakého hlášky mylně považoval za Budařovo dílo. A Michal Dlouhý by za svou postavu zasloužil cenu Františka Filipovského. Písničky a vůbec audio složka je hodně dunivá a hlasitá, animace nepěkná, ale funkční, a kromě skrytého vykrádání nejlepší české pohádky, ve které si Karel Heřmánek náhodou taky zahrál lucifera, nic dalšího vůkol. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Animace mi náhodou připadala děsně roztomilá, snad první film, u nějž jsem z osminohýho něčeho neměla bobky, ač jsem na to stejně koukala značně nedůvěřivě. Věřím, že malým dětem může pohádka připadat parádní a vydrží u ní několik repríz, já se sice sem tam nudila, ale i tak mi to přišlo v mezích možností fajn a vůbec né tak tragické, jak tu někteří hlásají. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že animace v roce 2012 vypadá jak před 15 lety? To i první díl hry Mafie měl lepší animační sekvence. Tohle je příšerná práce, ale opravdu! Jen jednu věc tvůrci zlepšili - už cílí na publikum. Já však si myslím, že slepé a hluché děti do kin nechodí. Myslel jsem, že se to odrazí ode dna, ale tady se pořád topí v opadním bahně. Někdy se divím, že si někdo myslí, že dělá světovou kinematografii. "A co děti? Mají si kde hrát?" Zde nemají! Hodnocení OST Hudba a písně je snad jediná věc, která je lepší než první díl. 5/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (17)

  • Tvůrci filmu některé záběry upravovali i sedmdesátkrát. (JoranProvenzano)
  • Film si odbyl premiéru 1. 6. 2012 na zlínském filmovém festivalu ještě v nedokončené verzi. (Kolbenova)
  • Ve filmu je přes 350 dialogů. Ve studiu se jich ve skutečnosti natočily více než čtyři tisíce, z nich byly vybrány ty nejlepší. (Kolbenova)

Reklama

Reklama