foto

Justin Svoboda

  • nar. 3.7.1979 (38 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Po ukončení Arcibiskupského gymnázia absolvoval DAMU, herectví KALD. Od roku 2002 je členem souboru Středočeského divadla Kladno - Lampion, vícekrát pohostinsky účinkoval v Dejvickém divadle, Divadle Na Fidlovačce, Státní opeře Praha, Divadle Na Zábradlí, Alfréd ve dvoře, aj.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Anthropoid
2015 Jan Hus (TV film)
2014 Hany
2012 Kozí příběh se sýrem
Signál
Ve stínu
2008 Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2004 Hellboy

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Specialisté (TV seriál)
Na scestí (S02E06)
Mordparta (TV seriál)
Bratři (S02E06)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Hra o jablka (S03E07)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ starosta (S02E04)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Palebná síla (S02E07)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Láska až za hrob (S01E10)
Kočka (S01E03)
Doktor Frajer (S01E01)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 3: Oheň (E03)
Legenda (TV seriál)
Příběh Kate Crawfordové (S02E02)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)

Dokumentární

2014 Plán
Rytíři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace