foto

Justin Svoboda

  • nar. 3.7.1979 (40 let)
    Praha, Československo

Biografie

Po ukončení Arcibiskupského gymnázia absolvoval DAMU, herectví KALD. Od roku 2002 je členem souboru Středočeského divadla Kladno - Lampion, vícekrát pohostinsky účinkoval v Dejvickém divadle, Divadle Na Fidlovačce, Státní opeře Praha, Divadle Na Zábradlí, Alfréd ve dvoře, aj.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Promlčeno
2019 Zkouška věrnosti (studentský film)
2018 Jan Palach
2016 Anthropoid
2015 Jan Hus (TV film)
2014 Hany
2012 Kozí příběh se sýrem
Signál
Ve stínu
2008 Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2004 Hellboy

TV seriály

2019 Sever (TV seriál)
Jenom vítr (E06)
Justice (E05)
Otevřená válka (E04)
další epizody (6)
Whiskey Cavalier (TV seriál)
Anglická mise (E05)
Krejzovi (TV seriál)
Láska kvete v každém věku (S01E34)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Záskok (E03)
Modrý kód (TV seriál)
Zranění na duši (S03E29)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Specialisté (TV seriál)
Na scestí (S02E06)
Mordparta (TV seriál)
Bratři (S02E06)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Hra o jablka (S03E07)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ starosta (S02E04)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Palebná síla (S02E07)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Láska až za hrob (S01E10)
Kočka (S01E03)
Doktor Frajer (S01E01)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 3: Oheň (E03)
Legenda (TV seriál)
Příběh Kate Crawfordové (S02E02)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Být, či nebýt (S02E01)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)

Dokumentární

2014 Plán
Rytíři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky