Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ethan Brand (Alessandro Nivola) je upadající rocková hvězda. Jednoho dne se dozvídá, že má dceru se svou bývalou fanynkou. Jak si poradí s výchovou své nově nalezené třináctileté dcery? (Zeebonk)

Videa (2)

Trailer

Recenze (32)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hezký a vlastně dost obyčejný příběh ze života, který se může stát jakékoliv rockové hvězdě. A důležité je vnímat to, jak se taková hvězda pak zachová, když nastane takový problém. A asi málokdo se zachová tak, jako starej Jones, když zjistí, že na světě už je přes 15 let jeho dcera, o které do té doby neměl ani ánung. Celkově, i když je ve filmu plno smutných momentů, je tenhle film vlastně dost pozitivní. Místy i melancholický. No a hudba samotná? To je panejo třešnička, že i ta největší třešeň na jaře osetém stromě by byla oproti téhle prd. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Scenár filmu s kvalitnou kamerou a osvietením scén si počína prefíkane. Zobrazuje comeback speváckej hviezdy Ethana spolu s jeho kapelou a k tomu musí riešiť náhly príchod dcéry, o ktorej nevedel a má sa o ňu postarať. Dajú sa tieto dve témy vôbec zlúčiť dohromady? Zdá sa, že nie. Preto sa Ethanovi najskôr rozpadne kapela, aby sa dcére mohol venovať viac a intenzívnejšie. K emocionálne silnému scenáru sa pridáva aj autentickosť hercov a tak vytvára výborný filmový zážitok. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Najlepsie filmy su tie, ktore tvoria tzv. obycajny pribeh. Oj je skracovana hudobna hviezda a nevie co, kto kedy a s kym. Dozvedel sa ale, ze ma dceru a .. film sa moze zacat. Reziser David M. Rosenthal /Single shot 2013, Perfect Guy 2015/ natocil film plny posmutnelej nalady, vybornych pesniciek, ale celkoveho pozitivneho vyznenia. 89 % ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Docela škoda tohoto dílka. Potenciál to mělo docela slušný.. aspoň teda dějovou linku. Bohužel ale důležité aspekty jako režie, kamera či samotná práce s hudbou jsou slabé jako čaj. Ústřední dvojice otec-dcera je docela sympatická (Abigail má ode mě další "bod"). Bohužel podle papírů neměli spolu moc co hrát. Nicméně atmosféru má film docela dobře stravitelnou a tak těch 100 minut uplyne vcelku rychle. 65% ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Mohl to být pěkný film, muzikantské road movie ozvláštněné dcerou na krku, kdyby ovšem nebyly dialogy (a potažmo celý scénář) tak zoufale odbyté a prvoplánové. Nivola si své uhrál (a na rozdíl od Abigail na tu kytaru opravdu uměl), ale proboha třináctiletou Breslin, která ovládá jen tři výrazy tváře (naříkající štěně, smutné štěně, zubící se štěně - jo, pro osmiletou dětskou roli to stačí, ale ne pro hlavní ženskou roli dospívající dívky), nemůže režisér jen nechat odříkávat stále dokola jo, jo, jo! 35% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Washington Post pochválil Breslin a Nivolu za ich výkony a nazval ich „úžasným nesúrodým párom, ktorý dokáže harmonizovať nielen obrazne, ale aj doslova“. (Arsenal83)
  • The Hollywood Reporter chválil Abigail Breslin, ktorá vo svojej úlohe prejavuje "ducha a spevácke schopnosti, herecky rastie a aj keď to pravdepodobne nebude vrchol v jej kariére, hanbu si neurobila". (Arsenal83)

Reklama

Reklama