foto

Guy Van Swearingen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dilema
Take Shelter
2010 Janie Jones
Pleading Guilty (TV film)
2009 Nenarození
Veřejní nepřátelé
Zlaté ruce: Příběh Bena Carsona (TV film)
2008 The Merry Gentleman
2007 Blackbird
2005 Pan Rosnička
Repetition
2001 Ali
2000 Brat 2
1998 Vyjednavač
1997 Ride, The
1993 Vzteklej pes a Glorie

TV seriály

2014 Sirens (TV seriál)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Retaliation Hit (S01E21)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Professional Courtesy (S01E03)
Život pod cenou (TV seriál)
2011 Šéf (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
2009 Zvíře (TV seriál)
2000 What About Joan (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace