Reklama

Reklama

Catch .44

  • USA Catch .44
Trailer

Pro Tes a její dvě kámošky Karu a Dawn to zprvu vypadalo jednoduše: v odlehlém motorestu se měly zmocnit drogové zásliky pro jejich šéfa Mela (Bruce Willis). Když se ale rozpoutá řetězec nezastavitelných událostí, velmi rychle jim dojde, že tohle může být jejich poslední kšeft. To, co zprvu vypadalo jako snadná práce, se postupně mění na nebezpečnou hru kočky s myší. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis sice natočí několik filmů za rok, jenže polovina z toho jsou nesmyslné braky nebo se v nich objeví na několik minut. Catch .44 k tomuhle patří. Poslední kšeft, jedno caffee bistro a dokola rozebírající se situace. Nejlepší část filmu - přestřelka - se aspoň několikrát zopakovala a na Malin Akerman se dá dívat pořád. ()

Marty89 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní ztráta času a pro mě zřejmě nejhorší film s Brucem Willisem. Už zhruba od 10. minuty jsem častěji sledoval hodiny a čekal, jestli se ten příběh někam pohne. Bohužel nepohnul. Navíc bytostně nesnáším, když je film podán retrospektivním způsobem, když to navíc není vůbec nutné. Herecké obsazení naprosto nesympatické - hlavně ženské role. Chvíli jsem přemýšlel, že bych dal hvězdičku za výkon Foresta Whitakera, ale ten film na to prostě neměl. Někdy se vážně divím, jaké scénáře se můžou dočkat realizace. P.S. Označení western mi opravdu hlava nebere. P.P.S Tak už to změnili, ještě že tak. ()

Reklama

guruhonza 

všechny recenze uživatele

Moc často se s CSFD na hodnocení nesejdu, ale tady to sedí. 40% Překvapivě nejlepší věc na celém filmu jsou 3 pipinky, které, ač se na to nehodí, dávají ve filmu asi nejvíc smysl. Absolutně tragický Bruce Willis, který vypadá otřesně a Forest, který je zas "way too much over"... no horší role jsem ty dva ještě hrát neviděl. Určitě ztráta času, škoda. Podle popisku by to vypadalo i dobře.A prvních 10-15 minut filmu bylo parádních. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Tak moc by se chtělo a tak moc to nejde! Všichni víme, koho to ctí a koho ždíme, ale nakoukávat jen filmy na videu a kopírovat všechny ty slavné dílčí scény sofistikovaného násilí bohužel nestačí, chce to mít i tenhleten vypravěčský fištrón. Aneb i prázdné dialogy se dají vést stylově. Over the top přestřelená, do sebe totálně zahleděná nuda, přestože za ten soundtrack by se ani Taratino nestyděl. 30% ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Aaron Harvey určitě stejně jako já doslova hltá drsné kriminálky, ve kterých stonefaced motherfakři pronášejí hlášky, po kterých tuhne krev v žilách a v ložnici mu jistojistě visí Tarantinův portrét. Jeho režijní kvality jsou ovšem na míle vzdáleny jak Quentinovi, tak i běžným žánrovým rutinérům. Na diváka tak zbude zástup neuspokojivých dialogů v rámci nudné story, kde jsou všichni tak drsní, až málem přehlédnete tradičně živočišného Foresta Whitakera. Bruceova exhibice je potom na hraně loutkového divadla a Malin Akeman jako baba nic moc (herecky spíše to nic). 20% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Hlavné hrdinky jazdia na BMW 323i. (Johnny.ARN)
  • Do role Dawn byla původně obsazena Lizzy Caplan. Později ji však nahradila Ann Woll. (Ekkan)

Reklama

Reklama