Reklama

Reklama

Catch .44

  • USA Catch .44
Trailer

Pro Tes a její dvě kámošky Karu a Dawn to zprvu vypadalo jednoduše: v odlehlém motorestu se měly zmocnit drogové zásliky pro jejich šéfa Mela (Bruce Willis). Když se ale rozpoutá řetězec nezastavitelných událostí, velmi rychle jim dojde, že tohle může být jejich poslední kšeft. To, co zprvu vypadalo jako snadná práce, se postupně mění na nebezpečnou hru kočky s myší. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

cukorek

cukorek (hodnocení, recenze)

Oproti Setupu podstatne lepší film, priponijaúci Tarantinovu klasiku.

DJ Laky

DJ Laky (hodnocení, recenze)

Čau můžu se zeptat, kde to višlo unás v čechách na DVD, Nějaký obchod.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

fakt nevim jestli 2* nebo jen 1*. Prázdné,scénář...postrádá takový ten šmrnc,když už chce někdo točit ala Tarantino,nemůže do toho jít se scénářem napsaným na ubrousku vod rtěnky laciný štětky ze zapadlýho strip clubu na sunsetu.Jak dokázal tvůrce na takový kýč sehnat jména Willis a Whitaker opravdu nechápu.Sotva dvd kvalita,která by bez těch zvučných jmen nikdy nespatřila světlo světa,mimo zapadlý videopůjčovny v jižním Bronxu.Celkem smích.

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

já to říkal, že se bojím režisérovi minulosti.....ani se snad na to nemá cenu dívat...

tnp101

tnp101 (hodnocení, recenze)

Neví někdo, kdy bude povoleno hodnocení? Film jsem viděl a popravdě nic moc. Hodně ukecaný, ale svým způsobem o ničem. Je to o lepší než neskutečně špatnej Setup, ale ne o moc. Za dvě hvězdy ode mě může být rád.

 (hodnocení, recenze)

po traileru se bojím jediné věci.... jestli to nebude až moc překombinované

Theatis

Theatis (hodnocení, recenze)

Korbitch: lenze slovom 'catch' sa v tomto pripade mysli hacik, alebo hlava v zmysle cast zakona. je to narazka na knihu Hlava XXII, v originale Catch-22.

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

44 je označení pro ráži, takže název by mohl být něco ve stylu Chytit kulku.....ale kdo ví, jak to ti naši mamláci zase přeloží, aby se na to chytlo co nejvíce lidí...

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

to radšej nie,znie to hrozne.v tomto prípade by sa to nemuselo prekladať,ale ponechal by sa pôvodný názov ako napr. u Street kings,Expendables,machete

Theatis

Theatis (hodnocení, recenze)

Neskutočne geniálny názov filmu, len neviem, ako ho preložia v našich končinách...

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

willis a whitaker. sakramentsky sa ne toto teším "brusík" má v pracovnom pláne veľmi zaujúmavo vyzerajúce filmy (Kane & Lynch,Die hard 5,Looper,Morgan's Summit,Cold Light of Day a samozrejme Catch 44)

Reklama

Reklama