Reklama

Reklama

Čínský zvěrokruh

  • Hongkong Shi er sheng xiao (více)
Trailer

Hledač pokladů, známý pod jménem Asijský jestřáb (Jackie Chan), se vydává po stopách artefaktů, které byly v 19. století uloupeny ze Starého letního paláce. Jeho pátrání po dvanácti bronzových hlavách symbolizujících dvanáct znamení čínského zvěrokruhu ho zavede do nejrůznějších světových koutů, od francouzských vinic až na svahy aktivní sopky. Jestřáb se nezastaví před ničím, co by mu při plnění úkolu stálo v cestě. Čínský zvěrokruh nabízí velkolepé dobrodružství, kde se Jackie Chan objevuje v roli, ve které se úplně naposledy v žádném záběru nenechal zastupovat dublérem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

predators 

všechny recenze uživatele

S velkým zármutkem musím říct, že se jedná o jeden z nejhorších Jackieho filmových počinů, né-li nejhorší! Nevím, jestli to byl záměr, ale celý Zodiac působí neprofesionálně, počínaje hereckými výkony, logikou, příběhem a akčními sekvencemi konče. Myslím, že podobnému ražení kung-fu filmů odzvonila hrana! v tomto případě se raději stokrát podívám na Yip Mana! 15% ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vůbec nepovedlo.Co na tomhle Jackie ladil 7 let nechápu.Jo nějaká ta špetka akce tam je ale zbytek je vata plná keců a hodně nudných fórků.Člověk si musí počkat skoro hodinu než se začne někdo bitkařit a ještě jsou nic moc.Chápu že Jackie už má věk na to aby neposkakoval po scéně jak opičák ale bylo vidět že ty kopačky rozdávat pořád dokáže,tak proč nemohl při cestování občas někoho zpleskat a jít dál.No tak snad příště ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Neviem, o čom to tu toľkí točia. Tretia Relikvia hanbu svojim predchodcom určite nerobí. Je presne v štýle BOŽSKEJ RELIKVIE 2: OPERÁCIA KONDOR (občas ide vyslovene o citáciu niektorých scén - guľomet). Scenár je síce menej súdržný, ale ja som sa na akcii aj vtipoch bavil kráľovsky. Od Jackieho už ťažko môžme očakávať, že nás šokuje novými choreografiami či akrobatickými kúskami, o to viac ma potešili adrenalínové vychytávky (zjazd v koliečkovom obleku nemal chybu). Treba sa však pripraviť na to, že filmík má trochu viac postáv, nakoľko je zjavná Jackieho snaha predstaviť mladú čínsku hereckú generáciu svetu. Výborné zlodejské dobrodružstvo... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Třetí božská relikvie se určitě povedla. Jackie sice neválí tak jako za mlada, přesto je na co se koukat. Dokonce jsou přidány i rubačky jeho pomocníků, kterým úřaduje dívčí souboj. Ve filmu je i spousta vtipných scén a odkazů na předchozí díly. Začátek, kdy Jackie uniká před vojáky, je luxusní. Jediný co bych u filmu změnil, by byla délka filmu, aby to bylo svižnější. Za mě 85% :) ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Skvělá "jackiechanovka" v bláznivé misi lovce pokladů napříč světem, kde dokazuje Jackie Chan svoji nezničitelnost a stále nové parádičky v grotesque fighting stylu. Osobně jsem již Jackieho odepsal do roviny penzijních bojovníků, ale tady je zas ten magor, co se nechá zramovat, posype si ránu ledem a zase valí dál. Scéna úniku v rollerskate obleku je naprosto úžasná a bitka ve foto studiu mě rozchechtala. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (14)

  • Speciální oblek 31-wheel roller suit/wheel suit/buggy rollin použitý ve filmu, vybavený kolečky na rukách, nohách, břiše a zádech, vyrobil Francouz Jean-Yves Blondeau, který také Jackieho Chana pro film trénoval. Jezdci dovoluje jet v různých pozicích a dosáhnout z kopce rychlosti 112 km/h. (Rominator)
  • V roce 2013 vyhráli Jackie Chan a He Jun cenu Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Rominator)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama