Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

LilHerak odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm, .. Co to je? Myslím, že kdyby se při natáčení začala hořet kamera a na další neměli by mě mohli ušetřit takového filmu. Parta důchodců, jak zábavné a do toho ještě hrozně "talentovaný" herec, Jan Bendig. Už by to měl někdo zastavit. Dnes u nás dostane roli každá nula. Jenom čekám, kdy mě přijde scénář. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Tohle že měla býti komedie? Dějově úplně o ničem (nápad dobrý, provedení strašné), herci vzhledem ke scénáři žádné divy nepředvádějí. Jednu hvězdičku dávám z úcty k hercům, kteří asi v nevědomosti co je čeká, spojili svá jména s tímto úletem. Na druhou stranu si říkám jestli to měla paní Jirásková, pan Kostka, Navrátil, Zindulka, Lipský atd. za potřebí, snížit se k tomu, aby se objevili po boku Bendiga, Hranáče, Magnuska a dalších "celebrit" moderní doby. ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tak to je opravdu velká bída. Film o ničem. Jedna hvězdička, jako pocta staré herecké generaci ( která si opravdu nezasloužila hrát v tomto braku) a za pohlednou Sandru Novákovou a kozy Agáty Hanychové. Proboha ten Magnusek a Bendik nebo jak se jmenuje ... to je katastrofa ..se na ně fakt nemůžu koukat. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Pořád je to ještě jako když pejsek s kočičkou vařili dort, ale je tu mnohem víc zajímavějších momentů než v Pamětnici. Rozhodně je patrné lepší vedení herců. Scénář je vypracovanější, nechybí vtipné momenty. Je tu větší propojení s mladou generací. Krom filmových veteránů vytáhl Magnusek takříkajíc do boje jak mladé osvědčené herce, tak i několik čerstvých právě vycházejících hvězdiček. Chybí přímočařejší linie. Právě to od každého trošku nemusí fungovat, nakonec z toho zbyde jen břichabol jako ze zmiňovaného dortu. Oceňnuji smysl pro sebeironii, kdy si sám velký šéf projektu napsal na tělo negativní roli a jako neherec ji uchopil vcelku slušně. Jako scénaristovi mu vyčítám, že vykrádá sám sebe, jak námětem (starší spolužáci pýchají sešlost po letech, někdo je udával...) tak i hereckým obsazením, včetně hlavní role i se stejným jménem hlavní hrdinky. Trošku odebral i z Babího léta. Každopádně jde o zdařilejší kousek než zcela amatérská prvotina. Přivírám oko. :o) Zajímavá titulní skladba "Slzy nejsou vítány" s textem Milana Hodka v podání Libuše Švormové. ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Magnusku Magnusku a já ti tak věřil. Komercí prošpikovaná slátanina, která má sice nadějný námět i příběh ale zpracování je, především díky výše jmenovanému, katastrofální. Nejvíce se dá asi vyzdvihnout demence dialogů a herecký talent rádoby herců. Strom života sice pustil silné (myšleno tučné) kořeny ale hnije už od prvních minut... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)
  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)

Reklama

Reklama