Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Staří herci buď přehrávají jako Bořivoj Navrátil, protože už to mají za pár a chtějí ještě něco předvést, nebo jako dříve prďák Oldřich Lipský jen stěží odříkají pár vět (u něj štěstí, že se ve filmu nedožil své druhé scény). Jediný Zindulka se Švormovou na to pořád mají. Trojan s Kantorovou mají ke svému štěstí napsané aspoň zajímavé postavy a tak je při jejich scénách aspoň nějaký humor. Většina postav se dá shrnout tím, že jsou ploché a nudné. Pár humorných scén se ale i tak povedlo a samotný námět o bandě chorošů utržených ze řetězu není tak jalový. Jenže je to ostatních stránkách příšerný. A nějaký Bendiga ať si strčej do prdele. Vyzáblej čmoud svým neměněnným projevem (a to i při zpívání) przní každou scénu, kde se objeví. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

V poslední době se mi nahromadilo několik teenagerských komedií a tímto filmem jsem se dostal na opačný pól mezi geronty. Nepovažuji Školní výlet za vyloženě špatný, ale tolik dobrých herců by si zasloužilo něco lepšího a důstojnějšího než jen prvoplánové vtípky na stáří, kterým se dá sem tam zasmát. ()

Reklama

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek systematicky ničí celý český film. Jeho společnost, která zřejmě má nekonečný kapitál, vytváří rok co rok, větší a větší paskvily. Jinak se to prostě říct nedá. Školní výlet není zrovna tím pravým názvem, který by sem pasoval. Přejmenoval bych to na "Urnové háje". Generace starých herců, kteří nás bavili svými výkony v minulém režimu, se sešla dohromady a dělá ostudu svému jménu. Bez ostychu můžeme vidět nahé seniorské zadnice, hulení v pokročilém věku, choutky na sex, obludárium hnusu apod. Celé to naprosto dovršuje do extrému hrůzy účast Jana Bendiga a dalších gayků, v čele s Hranáčem na konci. K Agátě se raději nebudu ani vyjadřovat. Já se ptám, proč ? Dokud bude produkční stáj Magnusek pořád fungovat, tak se český film, může nadýchavat, tak jak chce, ale takové filmové lejna, jej vždy zakopou do hrobu. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, ta zatracená reklama. To už je bohužel nepsané pravidlo, že se musí tvůrci filmů zavděčit svým sponzorům a dát jim řádný prostor ve svém filmu a upozorňovat na ně diváky. Tohle mě v našich filmech strašně ruší. Bendiga do filmu nebrat. Magnusku, k obleku příště jiné boty, nejlépe černé kožené polobotky, které budou náležitě vyleštěny. Ředitel má reprezentovat a nedělat ze sebe burana, který se do svého křesla dostal bůhvíjak. Z úcty ke generaci našich starých herců jsem film dokoukala, ale nepochopím, proč sem vůbec lezli. Mě to hlava prostě nebere. Takhle, kdyby to bylo studentské cvičení nebo nějaká ročníková práce. Poctu těmto hercům si představuju jinak. Je opravdu smutné, že pro některé to byl poslední film. ()

javak810i odpad!

všechny recenze uživatele

Uf... tak jsem shlédl další Magnuskův scénaristický počin. Musím přiznat, že jeho rukopis je ve filmu (bohužel) skutečně znát, protože je to něco úděsného. Námět a děj filmu je o ničem, herecké výkony (obzvláště "herců nehercú") jsou otřesné a dialogy působí díky hroznému scénáři velmi uměle a mnohdy nedávají vůbec smysl. Taky by mě zajímalo, kde se tu vzal štítek "komedie". Ta to totiž není vůbec. Nejenom, že jakýkoliv pokus o vtip, či vtipnou situaci ve filmu působí všelijak, jen ne vtipně (většinou tedy trapně), ale navíc se větší část snímku nese v depresivním duchu stáří, každou chvilku někdo umře, apod. Musím přiznat, že "Školní výlet" je po dlouhé době film, který je čistokrevným odpadem. Není to pouze jen velmi špatný film - jako Bastardi, či Babovřesky - na ty jsem se alespoň vydržel dívat. Tohle je utrpení, při kterém si budete každou minutu přát, aby skončilo. ODPAD! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)
  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)

Reklama

Reklama