Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, ta zatracená reklama. To už je bohužel nepsané pravidlo, že se musí tvůrci filmů zavděčit svým sponzorům a dát jim řádný prostor ve svém filmu a upozorňovat na ně diváky. Tohle mě v našich filmech strašně ruší. Bendiga do filmu nebrat. Magnusku, k obleku příště jiné boty, nejlépe černé kožené polobotky, které budou náležitě vyleštěny. Ředitel má reprezentovat a nedělat ze sebe burana, který se do svého křesla dostal bůhvíjak. Z úcty ke generaci našich starých herců jsem film dokoukala, ale nepochopím, proč sem vůbec lezli. Mě to hlava prostě nebere. Takhle, kdyby to bylo studentské cvičení nebo nějaká ročníková práce. Poctu těmto hercům si představuju jinak. Je opravdu smutné, že pro některé to byl poslední film. ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Mno, tak přeskočim komentáře typu: Hraje v tom Bendig a proto tomu dám automaticky odpad, a přejdu rovnou k věci. byl jsem na premiéře a musim říci že jsem byl příjemně překvapen, od toho filmu upřímně nečekal nikdo nic, a je pravda že jsem viděl desítky jiných, lepších i horších komedií. Není to žádná sláva, hlavně zvuk dopadl strašně ale svým způsobem mi bylo s důchodci dobře a ten čas utekl jak voda. Jde o to, že jsem si v tu chvilku představil, jak by mě bylo asi tak v jejich věku a teprve pak jsem si to opravdu vychutnal. Je až s podivem že z malého, černého kačátka se vyklubala poměrně pěkná labuť. ()

Reklama

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Opus magnum Tomáše Magnuska. Leckterý studentský nebo otevřeně amatérský počin dosahuje vyšších technických kvalit, o obsahových kvalitách ani nemluvě. Plejádu herců, které se podařilo pro tento odpad zlanařit, nepovažuji ani v nejmenším za klad, ale spíše za smutný fakt, dokládající žalostný stav české kinematografie. Film přesně zapadající do programové skladby TV Barrandov. ()

Diego odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš Magnusek, člověk, který nevystudoval herectví, režii a nic tomu podobného se vrhnuk do světa showbyznysu. A daří se mu plnit si svůj americký sen v čechách. Všechny účastníky chápu, času moc nezbývá a nabídky rolí krom cameo nejsou. Ale Sandra Nováková? Jak tu donutil k vytvoření páru s Bendigem, nechápu. U filmu se dá zasmát, když se na scéně objeví lidi, o kterých jste si mysleli, že už dělaj někde za kasou v marketu viz "vyvolený" Hranáč. Magnusku, dělej, co tě baví, ale pouštěj si to jen doma! ()

boblig odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté dno české kinematografie! Film tak špatný (ve všech směrech), že to ani nejde vyprávět, to se prostě musí vidět! Horší než Westernstory a to je co říct! To, co provádí Tomáš Magnusek s filmovými legendami typu Jiřina Jirásková, Petr Kostka a další, je nechutné a možná by to mělo být i trestné! :-) V jedné slabé chvíli jsem uvažoval dokonce o jedné hvězdičce z úcty ke všem těm starým hercům, kteří si možná naposledy zahráli ve filmu, ale v okamžiku, kdy se na scéně objevil Martin Hranáč, bylo dílo dokonáno. Jinak jde o film, který obsahuje snad nejvíce WTF scén v rámci světové kinematografie a divák vlastně jen čeká, kdy se na plátně objeví třeba titulek: Tuto scénu uvidíte ve filmu tom a tom v roce 2014. Kam se na tohle hrabe Megažralok vs. obří chobotnice? :-) Školní výlet vůbec působí jako jedna velká reklama na hotel Tree of Life, kde se celý příběh odehrává (snad i proto byl natočen - jiný důvod nevidím). Ale možná je tato kritika zbytečná, neboť v zásadě je to jen amatérský film s profesionálními herci, kterým díky jejich stáří (a novým zubům) není vůbec rozumět a kteří se zde bůhvíproč fyzicky obnažují. A abych nebyl jen jednostranně negativní - z filmu je cítit, že si herci i členové štábu natáčení opravdu užili ... :-) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)
  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)

Reklama

Reklama