Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Ničím nezajímavý (a zbytečný) recyklát výtečné jedničky, který se v druhé půli přehoupne v (jak jinak - nepovedenou) variaci Ozvěny mrtvých. Odpustil bych ty úděsný triky (přeci jen bylo to Béčko), odpustil bych mizernou režii i scénář (přeci jen bylo to Béčko), ale neodpustím Zrcadlům 2, že ze svých fanoušků dělají totální blbce (ať už nechtěně a nebo - což je horší - záměrně)! Aspoň, že to rychle uteklo (cca 75min / bez titulků) ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Úkážkový príklad béčkového pokračovania áčkového filmu. Prvé Zrkadlá považujem za jeden z mála naozaj fajn hororov, zato dvojka je hneď od počiatku bezradná ako jehovista čo práve zistil že koniec sveta sa odkladá na neurčito. Hrdina s povinnou traumou opäť raz vidí mŕtvych ľudí a tí sú potom zabíjaní svojim masochistickým odrazom v zrkadle. Nič než rutina, absencia nápadov a letargická rezignácia na nejaké tajomno. Jediné na čo sa tvorcovia zmohnú je hneď skraja natrieskať rýchlo za sebou pár vrážd kde ukážu sprchujúce sa namydlené kozy s odrezanou hlavou či gurmánsky vyliezajúce črevá. No fajn, hnusná brutalita nikdy nič nepokazí, aj keď sa len snaží zamaskovať neexistenciu nosnej myšlienky. Potiaľ v podstate fajn video béčko, ľudia umierajú a nevyspatý hrdina ako bývalý feťák nevie či sa mu nerozleptáva príčetnosť. Celé to potom začne tragicky dostávať na riť s blížiacou sa pointou, ktorá to celé odjebe niekam k televíznej duchárskej detektívke a hrdinovia sa začnú naháňať s dákym slintošom. Odmietam už uveriť že niečo také napísal živý človek a dokonca za to zobral peniaze. Ak áno mal by sa obesiť ako Judáš za svojich tridsať strieborných. To vážne nedokáže žiadny z tých scenáristických jebov prísť s čímkoľvek iným ako záhrobnou pomstou sprznenej ženy?! Skôr si myslím že tie filmové štúdiá majú nejaký spoločný textový editor ktorý automaticky chrlí scenáre pozliepané z rôznych úryvkov nájdených na internete. Hororový žáner je v rozklade už dávno a vďaka podobne bezrízorným podvraťáckym chujovnám už z neho odpadávajú posledné kusy mäsa. Mor ho, Cthulhu na Vás! ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Mirrors 2 kvalit prvního dílů nedosahují, ale že to je pouze video film, tak dobrá práce. Celková temná atmosféra byla provedena dobře, Nick Stahl ani moc nevadil, i když mohl hrát s větším důrazem, pointa byla dostačující a vraždy byly skvělé. Mě dvojka bavila, i když žádné mistrovské dílo to není. Za tohle se Víctor García stydět nemůže.55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Důvěrně známý svět zrcadel, ve kterých se dennodenně sledujeme a která mají v daném žánru nezanedbatelný potenciál, je zbaven svých pravidel a solidní jízda může začít. Jenže, jak vidno, už samotná jednička od hororového specialisty Ajy nebyl kdovíjaký zázrak. Ani tady nebude výsledek diváka nějak zvlášť hladit po srsti. I když.. Nechci být nějak oplzlý, ale jen třeba osa Christy Carlson Romano – koupelna – voda je naprosto odzbrojující.. jinak ale průměr všech průměrů a trestuhodné zakopání talentu Nicka Stahla pod postel. Nicméně to nezačíná vůbec špatně. Tvůrci dokáží držet atmosféru a napětí na slušných hodnotách (a nabízí solidní likvidace jednotlivých postav), s přibývajícím časem a druhou detektivní polovinou ale šlápli úplně vedle. Může za to zejména odfláknutý scénář, absence nápadů a viditelně mizerné vedení herců (třeba u už tak špatné Emmanuelle Vaugier). Poslední čtvrthodina směřující k hororovému suterénu je už úplnou beznadějí, která nejednou donutí k nechtěnému smíchu.. škoda, slušný rozjezd by tu byl!! ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už na mě moc. Nejenže se v USA musí dělat remaky asijských hororů, protože pracovníci filmového průmyslu mají po stávce asi stále tvůrčí krizi, ale ono se musí natočit ještě pokračování remaku - patrně jako důkaz, že vždycky může být ještě hůř. A to ještě z trapnými "odkazy" na korejský originál. Jestli ono to nemělo být varování, že se to dá upíchnout i bez poloviny štábu - nebo už zavedli úsporná opatření... ? Ta hvězdička je za hudbu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama