Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Testament 

všechny recenze uživatele

Ale fuj, tohle mi nedělejte. První díl-ano, oc se mi líbil a zvysoka kašlu na to, jestli vykrádal (nejen dle tehdější Premiere (odpočívej v pokoji))asijské horory. I slušný konec, co tomu "nasadil korunu", ale tohle ne. Nick stahl mě potěšil, ale opět chlapík, co propadl drogám a alkoholu a teď pracuje jako hlídač? Vzpomněl jsem s na přirvnání k filmům Saw a SaW 2- Čili, pokud nemáme do púokračování více nápadů, tak to uděláme brutálnější. Aspoň tak mi ty vraždy v 2.díle příjdou. Brutálnější ale nutně neznamená, že lepší. Pro mě ne. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Prepraný nápad z prvého dielu okorenený trochou explicitného násilia a v každom zrkadle prítomný odraz mŕtveho dievčaťa, ktorá sa až moc ponášala na svoje "zmoknuté" ázijské kolegyne, nestačia na vytvorenie kvalitnej atmosféry. Film postrádal tempo a nepriniesol nič nové, iba sa snažil zviezť na podarenom prvom dieli. 40 % ()

Reklama

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už na mě moc. Nejenže se v USA musí dělat remaky asijských hororů, protože pracovníci filmového průmyslu mají po stávce asi stále tvůrčí krizi, ale ono se musí natočit ještě pokračování remaku - patrně jako důkaz, že vždycky může být ještě hůř. A to ještě z trapnými "odkazy" na korejský originál. Jestli ono to nemělo být varování, že se to dá upíchnout i bez poloviny štábu - nebo už zavedli úsporná opatření... ? Ta hvězdička je za hudbu. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 2 vůbec nenavazuje na předchozí film, ale to mi vůbec nevadilo. Horůrek nikterak nevybočuje z kolejí žánru, ale upoutal mě až do konce. Zabíjení je zde hodně krvavé, ale zas ho není mnoho. Příběh je jednoduchý a celkem předvídatelný. Jediný co bylo takový ulítlý, byla volba hvavní role. Spíš bych herce viděl jako vraždícího feťáka, než jako někoho, komu jde o odhalení toho, co se stalo. Celkově se mi ale filmek líbil a dávám mu 65% :) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scén by se našlo, ale také by se našlo pár hodně špatných scén jako například, když si ženská utrhne hlavu v zrcadle. Jako tragédii bych Mirrors 2 neviděl, ale srovnávat s povedenou jedničkou se to nedá. Hlavní herec byl špatně vybrán a do role se absolutně nehodí. Další problém je s režií, protože naproti jedničce jde pouze o bezmyšlenkové zabíjení. Myslím si, že pokračování téhož snímku bylo naprosto zbytečné a když už ho vytvořili, tak ho měli lépe zpracovat a hlavně navázat na předchozí díl... 4/10 = 40% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama