Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Na jedničku to nemá ani zdaleka, možná proto, že je to také o něčem dost jiném. Nicméně 47% je hodně málo. Účel - strach a napětí to docela splňuje.Kvalita jednotlivých scén je taky dost slušná, celek se bohužel trochu kazí a to nejen zoufalým hereckým výkonem Emmanuelle Vaugier. Nicméně minimálně 3* by si to mělo zasloužit. Tak zase pro jednou, běžný komentář :-). ()

Oňďo 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac som od tohto filmu nemal až príliš veľké očakávania. A to už len preto, že vačšinou tieto pokračovanie nebývajú zrovna najvydarenejšie. Ale toto sa fakt podarilo. Efekty boli fakt dobré, dokonca to bolo o trocha strašidelnejšie ako jednotka. Ale na jednotku to stále nemalo. Bohužiaľ, ale i tak moje hodnotenie je 4/5 ... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Důvěrně známý svět zrcadel, ve kterých se dennodenně sledujeme a která mají v daném žánru nezanedbatelný potenciál, je zbaven svých pravidel a solidní jízda může začít. Jenže, jak vidno, už samotná jednička od hororového specialisty Ajy nebyl kdovíjaký zázrak. Ani tady nebude výsledek diváka nějak zvlášť hladit po srsti. I když.. Nechci být nějak oplzlý, ale jen třeba osa Christy Carlson Romano – koupelna – voda je naprosto odzbrojující.. jinak ale průměr všech průměrů a trestuhodné zakopání talentu Nicka Stahla pod postel. Nicméně to nezačíná vůbec špatně. Tvůrci dokáží držet atmosféru a napětí na slušných hodnotách (a nabízí solidní likvidace jednotlivých postav), s přibývajícím časem a druhou detektivní polovinou ale šlápli úplně vedle. Může za to zejména odfláknutý scénář, absence nápadů a viditelně mizerné vedení herců (třeba u už tak špatné Emmanuelle Vaugier). Poslední čtvrthodina směřující k hororovému suterénu je už úplnou beznadějí, která nejednou donutí k nechtěnému smíchu.. škoda, slušný rozjezd by tu byl!! ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Vyhypovaná a masívnou reklamnou kampaňou podporovaná jednotka s Kieferom Sutherlandom ma svojho času príliš nenadchla, o to viac ma teda potešilo toto nenápadné video pokračovanie. Mirrors 2 je duchársky slasher s niekoľkými výbornými vražednými scénami a na počudovanie aj solídnymi gore efektami. Vytrasený "terminátorovec" Nick Stahl nikdy nebol hercom podľa môjho gusta a tento môj postoj k nemu sa už asi nezmení, oveľa viac než jeho nepresvedčivý herecký výkon ma však iritovali scenárové lapsusy, ktoré sa tu vyskytli a ktoré trochu kazia celkový dojem z tohto filmu. Napriek tomu však konštatujem, že Mirrors 2 je hororom, ktorý má grády... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

O trochu méně urážlivé než nedávný sequel 30 Days of Night, přesto citelně pod hladinou průměru. Vymýšlení úmrtí se sice zcela neodfláklo, ale nezajímavá režie jejich potenciál nemilosrdně zabíjí. Ajo, kde jsi? Zkrátka Mirrors II jsou zbytečným pokračováním filmu, který mít pokračování neměl - a když už ano, tak určitě ne takovéhle, které na něj ani nijak zvlášť přímo nenavazuje. 3/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama