Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Hlavným problémom tohto filmu je, že nemá prakticky žiadnu hororovú atmosféru. Tých zopár drsných krvavých záberov nemôže zamaskovať fakt, že sa tu prakticky nie je čoho báť a hlavný hrdina v podaní Nicka Stahla (Terminátor 3, Sin City) je maximálne nesympatický. Aj keď má tento film poradové číslo 2, vôbec na film Mirrors z roku 2008 nenaväzuje. Skorej tu ostala len zachovaná myšlienka pomstychtivých duchov zo zrkadiel, ale ako ducharina tento film absolutne nefunguje. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Důvěrně známý svět zrcadel, ve kterých se dennodenně sledujeme a která mají v daném žánru nezanedbatelný potenciál, je zbaven svých pravidel a solidní jízda může začít. Jenže, jak vidno, už samotná jednička od hororového specialisty Ajy nebyl kdovíjaký zázrak. Ani tady nebude výsledek diváka nějak zvlášť hladit po srsti. I když.. Nechci být nějak oplzlý, ale jen třeba osa Christy Carlson Romano – koupelna – voda je naprosto odzbrojující.. jinak ale průměr všech průměrů a trestuhodné zakopání talentu Nicka Stahla pod postel. Nicméně to nezačíná vůbec špatně. Tvůrci dokáží držet atmosféru a napětí na slušných hodnotách (a nabízí solidní likvidace jednotlivých postav), s přibývajícím časem a druhou detektivní polovinou ale šlápli úplně vedle. Může za to zejména odfláknutý scénář, absence nápadů a viditelně mizerné vedení herců (třeba u už tak špatné Emmanuelle Vaugier). Poslední čtvrthodina směřující k hororovému suterénu je už úplnou beznadějí, která nejednou donutí k nechtěnému smíchu.. škoda, slušný rozjezd by tu byl!! ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Frederik Wiedmann: 1. Main Title (3:30) ,2. Kayla (1:48) ,3. Slice (2:29) ,4. Alive (2:03) ,5. Run! (1:59) ,6. Who is Henry Schow? (2:01) ,7. Eleanor's Lament (3:33) ,8. Keller Returns (1:27) ,9. Suspicious (2:16) ,10. Loosing Her Up (2:04) ,11. The Murder (1:24) ,12. Want a Slice? (2:37) ,13. At Henry's House (1:18) ,14. A Corpse in the Basement (1:07) ,15. Car Crash (1:21) ,16. Max's Theme (1:24) ,17. Broken Glass for Dinner (1:24) ,18. Nightmare (1:04) ,19. Revenge (1:28) ,20. Arriving at the Crime Scene (1:07) ,21. Reflection (1:20) ,22. In the Basement (3:01) ,23. Mirror Syndrome (2:13) ,24. Breaking Glass (1:01) ,25. It's Over (1:19) ,26. Mirrors II (4:04) , ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 2 vůbec nenavazuje na předchozí film, ale to mi vůbec nevadilo. Horůrek nikterak nevybočuje z kolejí žánru, ale upoutal mě až do konce. Zabíjení je zde hodně krvavé, ale zas ho není mnoho. Příběh je jednoduchý a celkem předvídatelný. Jediný co bylo takový ulítlý, byla volba hvavní role. Spíš bych herce viděl jako vraždícího feťáka, než jako někoho, komu jde o odhalení toho, co se stalo. Celkově se mi ale filmek líbil a dávám mu 65% :) ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 1 sa mi páčili a tak som sa rozhodol pozrieť aj 2.No a musím povedať že príjemné prekvapenie.Samozrejme je to o dosť horšie než 1 ale nieje to žiaden prepadák.Hlavný herec dosť nesympatický neviem či mal zámerne vyzerať ako feťák ale ak áno tak sa im to podarilo.Lakačky no skoro žiadne možno 1. Takže ak vôbec do 3 by som sa vôbec nehrnul a nechal to už takto.3* a 50% jednohubka ku ktorej sa už nevrátim. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama