Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

capák 

všechny recenze uživatele

Jedna z věcí, kterou na filmech oceňuju nejvíc, je jejich originalita, a tenhle "dokument" má tak originální a přitom jednoduchej nápad, že si s tím vystačí po celejch 90 minut. Sexuální praktiky pozemšťanů je velmi milá komedie s úžasným komentářem Vladimíra Čecha, díky kterýmu je film o třídu lepší, než by nejspíš byl bez něj, protože samotnej děj vlastně zas tak zajímavej není a chybí v něm jakejkoli větší zvrat. Úžasným nápadem jsou i scény se spermiema, ve chvíli, kdy se objevil Sperminátor nebo když spermie chlastaj pivo a hrajou karty jsem se smíchy málem udělal, stejně tak jako jsem se málem udělal při scénách s Carmen Electrou. Odteď už nikdy nebudu šoustat jako králík, ale jedině jako člověk. ()

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Miestami film dával nádej, že by mohlo ísť o zosmiešnenie nesprávneho počínania ľudí, keď z pohľadu mimozemšťanov muž a žena sa išli rozmnožovať, a pritom zabraňovali počatiu (Vydarené ilustračné zábery na bežcov na ihrisku, ktorí namiesto dobehnutia do cieľa, nezmyselne narážali do steny priamo na trati, respektíve boli pred dobehnutím do cieľa všetci surovo vystrieľaní. Bežci predstavovali spermie.). Žiaľ, film vcelku tak nevyznel. Vzťah muža a ženy predstavil tento "dokument pre mimozemšťanov" tak, akoby bolo normálne, že všetky páry už pred manželstvom spolu žijú, aj intímne, dokonca perverzne a berú sa až vtedy, keď čakajú dieťa. Posledným "klincom do rakvy" pre tento film bolo v jeho závere aj zosmiešnenie sviatosti manželstva a kňazstva! ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Je sranda, jak takový "drobný" detail jako postava vypravěče (v českém provedení samozřejmě v geniálním podání Vladimíra Čecha....sakra, proč ho v TV a filmu vídáme tak málo....) dovede udělat z filmu, který by jinak byl absolutně béčkovou záležitostí, parádní zábavu. Na ploše 90 minut tu máme nádherně naservírováno, kterak nesmyslné, směšné, trapné a zároveň krásné je lidské poznávání, sbližování, milování....Jistě, je to celé naprosto čitelné a předvídatelné, ale o to vlastně i tak trochu jde. Zkrátka super zábava, kdy se smějeme sami sobě. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Najlepší film s Carmen Elektra v jednej z hlavných úloh. Veľmi príjemná, roztomilá, oddychová a hlavne zábavná romantická komédia, v ktorej sa dozvieme všetko podstatné o dvorení a párení ľudského druhu, a to z pohľadu nestranného pozorovateľa z inej planéty. Alebo že by z inej galaxie?... To je vlastne jedno, hlavné je, že tento snímok predstavuje svieži vetrík medzi romantickými komédiami nielen tej doby, ale ešte aj v súčasnosti. Úsmev mi nezmizol z tváre po celý čas, a to veru pri sledovaní nejakej komédie nie je až tak často. A pri niektorých komentároch mimozemšťana-dokumentaristu mi dokonca vyzvŕtalo aj bránicu. Skrátka veľká pohodovka. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, ktorý sa však vyčerpá už pri prvom použití a podmanivý komentár Vladimíra Čecha patria k ojedinelým kladom tohto takmer televízneho filmu. Dobrého humoru je tu skromne a pridávať hviezdičky za Carmen Elektru by mi pripadalo nespravodlivé voči ostatným herečkám. Nedokážem si predstaviť, že by som dostal chuť vidieť tento film opakovane. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama