foto

Linda Porter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pee-wee's Big Holiday
2014 Mercy
2008 Uncross the Stars
2005 Karate Dog (TV film)
2003 Baba na zabití
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
2000 Hele vole, kde mám káru?
Partneři (TV film)
Stanley's Gig
1999 Sexuální praktiky pozemšťanů
Toulavé boty
1996 Proč kočka není pes?
1988 Baby M (TV film)
Dvojčata
Who Gets the Friends? (TV film)

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2015 Počtyřech (TV seriál)
2014 Pan kritik (TV seriál)
2012 Bunheads (TV seriál)
Mr. Box Office (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Piggy Piggy (S01E06)
2 $ocky (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Hlavou proti zdi (S05E20)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
2005 Committed (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Joey (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Všechno nejlepší, mami (S03E18)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Náš hotel (S02E08)
Svatba má červenou (S02E03)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Dobro proti zlu (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Phantom Eye, The (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
Drive (S06E02)
Dva z Queensu (TV seriál)
One World (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace