foto

Linda Porter

  • nar. 31.1.1933 (85 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The House
2016 Pee-wee's Big Holiday
2014 Mercy
2008 Uncross the Stars
2005 Karate Dog (TV film)
2003 Baba na zabití
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
2000 Hele vole, kde mám káru?
Partneři (TV film)
Stanley's Gig
1999 Sexuální praktiky pozemšťanů
Toulavé boty
1996 Proč kočka není pes?
1988 Baby M (TV film)
Dvojčata
Who Gets the Friends? (TV film)

TV seriály

2018 Superstore (TV seriál)
Town Hall (S03E22)
Lottery (S03E19)
District Manager (S03E17)
další epizody (6)
2017 Superstore (TV seriál)
Workplace Bullying (S03E04)
Brett Is Dead (S03E02)
Grand Re-Opening (S03E01)
další epizody (10)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2016 Superstore (TV seriál)
Black Friday (S02E09)
Seasonal Help (S02E08)
Election Day (S02E07)
další epizody (11)
2015 Počtyřech (TV seriál)
2014 Pan kritik (TV seriál)
2012 Bunheads (TV seriál)
Mr. Box Office (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
Thanksgiving (S01E06)
Průměrňákovi (TV seriál)
Čtyřlístek (S03E22)
2011 2 $ocky (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Prasohlav (S01E06)
Griffinovi (TV seriál)
Do starého železa (S10E09)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Hlavou proti zdi (S05E20)
Kriminálka New York (TV seriál)
Nejistá pravidla (S06E16)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Ve starých kolejích (S03E13)
2007 Greek (TV seriál)
2005 Committed (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a muzikál (S02E09)
Dva z Queensu (TV seriál)
Buy Curious (S07E22)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nejlepší okamžik (S04E12)
2003 That's So Raven (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Všechno nejlepší, mami (S03E18)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Náš hotel (S02E08)
Svatba má červenou (S02E03)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
Phantom Eye, The (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 One World (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Exodus (S04E15)
Akta X (TV seriál)
Jízda (S06E02)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Silvestr (S04E09)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Dokumentární

2016 Documentary Now! (TV seriál)
Globesman (S02E04)
2015 Documentary Now! (TV seriál)
Kunuk Uncovered (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace