foto

Mackenzie Astin

  • nar. 12.5.1973 (44 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hooked (TV film)
The Honor Farm
Windsor
2016 Men's Group
Modern Love
Te Ata
2015 Daddy
Moments of Clarity
Stag Hunt
Zoey to the Max
2013 D-TEC: Pilot (TV film)
Lonely Boy
The Better Half
2012 Elf-Man
Hell and Mr. Fudge
Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2008 Four Children of Tander Welch, The
2007 Final Season, The
2006 Na prahu noci (TV film)
2004 Slib věčné lásky (TV film)
2003 Láskou praštěná
Two Days
2002 Month of August, The
Welcome 2 Ibiza
2001 Everything But the Girl (TV film)
Laughter on the 23rd Floor (TV film)
Zeros, The
2000 Off the Lip
Taková malá vražda
1999 Selma, Lord, Selma (TV film)
Sexuální praktiky pozemšťanů
1998 Lví past (TV film)
Poslední dny disca
1996 Láska a válka
Polibek vdovy (TV film)
Sen pro nespavce
Večernice
1995 Harrison Bergeron (TV film)
1994 Velký závod
Wyatt Earp
1992 Ztracené dítě (TV film)
1987 Facts of Life Down Under, The (TV film)
The Garbage Pail Kids Movie
1985 I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later (TV film)
1982 Lois Gibbs and the Love Canal (TV film)

TV seriály

2016 The Magicians (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Remedial Battle Magic (S01E11)
další epizody (6)
2015 Hráč (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Moving O (S02E12)
Tým Škorpion (TV seriál)
Charades (S01E14)
Castle na zabití (TV seriál)
Spáč (S07E20)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Lost Horizon (S07E12)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Hustle, The (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Nepřítel mého nepřítele (S02E03)
Shameless (TV seriál)
A Long Way from Home (S03E07)
Private Practice (TV seriál)
Full Release (S06E12)
2012 Skandál (TV seriál)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sháním práci (S02E22)
2006 Dr. House (TV seriál)
Sázka na život (S02E17)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Zrozena k útěku (S01E22)
2001 First Years (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)

Dokumentární

2016 30 Years of Garbage: The Garbage Pail Kids Story
2015 Remember the Sultana
2001 Intimate Portrait: Patty Duke (TV film)
1999 Celebrity Profile: Patty Duke (TV film)
Facts of Life Girls: The E! True Hollywood Story, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace