foto

Mackenzie Astin

  • nar. 12.5.1973 (47 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The 6th Degree
2018 Captain Black
Hooked (TV film)
2017 Fishbowl
Maestro Mario
The Honor Farm
2016 Men's Group
Modern Love
Te Ata
2015 Daddy
Moments of Clarity
Stag Hunt
Windsor
Zoey hledá Maxe
2013 D-TEC: Pilot (TV film)
Lonely Boy
Miracle at Gate 213 (TV film)
The Better Half
2012 Elf-Man
Hell and Mr. Fudge
Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2008 Four Children of Tander Welch, The
2007 The Final Season
2006 Military Intelligence and You!
Na prahu noci (TV film)
2004 Slib věčné lásky (TV film)
2003 Láskou praštěná
Two Days
2002 Month of August, The
Welcome 2 Ibiza
2001 Everything But the Girl (TV film)
Laughter on the 23rd Floor (TV film)
Zeros, The
2000 Off the Lip
Taková malá vražda
1999 Selma, Lord, Selma (TV film)
Sexuální praktiky pozemšťanů
1998 Lví past (TV film)
Poslední dny disca
1996 Láska a válka
Polibek vdovy (TV film)
Sny nocí bezesných
Večernice
1995 Harrison Bergeron (TV film)
1994 Velký závod
Wyatt Earp
1992 Ztracené dítě (TV film)
1987 Facts of Life Down Under, The (TV film)
The Garbage Pail Kids Movie
1985 I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later (TV film)
1982 Lois Gibbs and the Love Canal (TV film)

TV seriály

2020 Slutty Teenage Bounty Hunters (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
2016 (E07)
2015 (E06)
2009 (E04)
další epizody (4)
Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Otřesy (E11)
The Orville (TV seriál)
Blood of Patriots (S02E10)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Do You Like Teeth? (S03E06)
The Tale of the Seven Keys (S03E01)
Vražedná práva (TV seriál)
Lahey v. Commonwealth of Pennsylvania (S04E13)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vyjasnění (S07E10)
Užitečný idiot (S07E09)
Lži, amplifikace, blbej twitter (S07E08)
další epizody (6)
2017 Chance (TV seriál)
The Coping Mechanism (S02E04)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Rattening (S02E11)
Divine Elimination (S02E03)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Fanynka č. 1 (S04E02)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Remedial Battle Magic (S01E11)
další epizody (6)
Vražedné Miami (TV seriál)
Pitva bez výsledku a nový partner (S01E12)
2015 Hráč (TV seriál)
L.A. Takedown (E03)
Vražedné Miami (TV seriál)
Kvadruplegie a kvalita života (S01E07)
Bez oděrek a hematomů (S01E03)
Noční směna (TV seriál)
Moving O (S02E12)
Tým Škorpion (TV seriál)
Charades (S01E14)
Skandál (TV seriál)
Baby, It's Cold Outside (S05E09)
Even the Devil Deserves a Second Chance (S05E07)
You Got Served (S05E05)
další epizody (4)
Castle na zabití (TV seriál)
Spáč (S07E20)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ztracený obzor (S07E12)
2014 Murder in the First (TV seriál)
The City of Sisterly Love (S01E02)
Skandál (TV seriál)
Where the Sun Don't Shine (S04E09)
An Innocent Man (S04E06)
The Price of Free and Fair Elections (S03E18)
další epizody (4)
Franklin a Bash (TV seriál)
Honor Thy Mother (S04E07)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Nový návrat (S04E18)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Hustle (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Nepřítel mého nepřítele (S02E03)
Shameless (TV seriál)
A Long Way from Home (S03E07)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dokonalé vraždy (S04E12)
Private Practice (TV seriál)
Full Release (S06E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Patogenní zóna (S08E23)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Divining Rod (S07E21)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Život před očima (S09E14)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Bitch (E03)
Chirurgové (TV seriál)
Ztracená (S08E02)
Volný pád (S08E01)
2010 Obhájci (TV seriál)
Las Vegas vs. Johnson (E07)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Úterý sedmnáctého (S03E15)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sháním práci (S02E22)
2006 Dr. House (TV seriál)
Sázka na život (S02E17)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Zrozena k útěku (S01E22)
2001 First Years (TV seriál)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Pozorovatel (S06E06)
1979 The Facts of Life (TV seriál)

Dokumentární

2016 30 Years of Garbage: The Garbage Pail Kids Story
2015 Remember the Sultana
2001 Intimate Portrait: Patty Duke (TV film)
1999 Celebrity Profile: Patty Duke (TV film)
Facts of Life Girls: The E! True Hollywood Story, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky