foto

Jack Kehler

  • nar. 22.5.1946 (72 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Winter Rose
In Dubious Battle
2015 A Walk in Winter
The Heyday of the Insensitive Bastards
2013 Lost on Purpose
2012 Elephant Sighs
2010 Dirty Girl
Errand_boy
Laseuteu gatpadeo
2009 Otis E.
Podfuk
2008 Finding Red Cloud
Travička zelená
Wednesday Again
2007 Lost in Plainview
Neuvěřitelný život rockera Coxe
Relative Obscurity
2006 Nepřemožitelný
Special
Výprodej
Škola svádění
2005 Fanaticky zamilován
What's Up, Scarlet?
2004 Jesus the Driver
2003 Pod toskánským sluncem
Seznam dnů (TV film)
This Is Not a Film
2002 Milovat Lizu
Muži v černém 2
Velký průšvih
2001 Špína
2000 Civility
Dvojník
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Drsňák Dudley
Pravda zabíjí
Sexuální praktiky pozemšťanů
Živelná pohroma
1998 Big Lebowski
Hrozny hněvu
Lesser Evil, The
Smrtonosná zbraň 4
1997 187 - Kód pro vraždu
Lost Highway
1996 American Strays
Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
Mí drazí Američané
Perfektní vražda (TV film)
Shot, The
1995 Across the Moon
Cizáci (TV film)
Desert Winds
Velká Samota (TV film)
Vodní svět
Ďáblovo pokušení
1994 Osudový zvrat
Poldové a zloději
Secret Sins of the Father (TV film)
Texan (TV film)
Wyatt Earp
1993 Chycen při činu (TV film)
Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
Zaslepený (TV film)
1992 Bílé písky
Noční můra za bílého dne (TV film)
Odvážné příběhy (TV film)
1991 Bod zlomu
Chlad horkých nocí
Grand Canyon
Poslední skaut
Únos Peggy Ann (TV film)
Špatné chování (TV film)
1990 Miluji tě k smrti
Proč já?
The China Lake Murders (TV film)
1989 Cast the First Stone (TV film)
1988 Krvavý kámen
Nehoda na silu 7 (TV film)
Shakedown on the Sunset Strip (TV film)
1987 Hope Division, The (TV film)
1985 Rok Draka
1983 UFO - tajemní návštěvníci

TV seriály

2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Malý svědek (S01E08)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Truth (S01E07)
Three Monkeys (S01E06)
další epizody (6)
2013 Wendell & Vinnie (TV seriál)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Jango and Rossi (S02E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zlatý standard (S04E09)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mimo město (S03E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa s bombou (S05E10)
Odložené případy (TV seriál)
Nejnovější zprávy (S06E13)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvá neznámá (S02E04)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S03E12)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Karen Sisco (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Co se ve Vegas uvaří... (S01E02)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Duchové Vánoc dávno minulých (S05E11)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Přichází inkvizitor (S02E21)
1994 Ellen (TV seriál)
McKenna (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zmatek (S01E04)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Mann & Machine (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
Ferris Bueller (TV seriál)
Glory Days (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace