Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

genetique 

všechny recenze uživatele

Myšlienka filmu je za sto bodov. Inovácia ako sa patrí, sprievodný komentár filmu je jeho najväčším kladom. Spočiatku sú poznámky rozprávača k neuvereniu vtipné a ja som len čakal, kedy sa to zlomí a bude sa to opakovať dookola. Abugov ma ale vyviedol z omylu a pointa vtipov sa stlmila len nepatrne. Uznajte: "Bytosti v tejto hemisfére planéty trávia väčšinu času hrou vo veľkých oceľových chatrčiach, ktoré si sami postavili. Samček nazýva svoju hru účtovníctvom". Tak k tomu nie je čo dodať! Vec ako herci tu idú mierne bokom. 80%. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Komédia ako komédia... Fór ani jeden nápad celkom dobrý chvíľku ma to aj bavilo, no po čase ma ten rozprávač začal nudiť a ku koncu dokonca vadiť. Vo filme sa nijako nemohli prejaviť herecké výkony, pretože sa jednalo o film vychádzajúci zo života. A tak aj bečokvý herec ako Astin či céčková Electra sú celkom aj vhodný do tohto filmu. V tomto snímku stačilo, aby herci vyzerali len dobre herectvo sa od nich nečakalo. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťané si udělali pěkný dokument o našem životě, začínající na obyčejném seznámení a končící v kostele před oddávajícím knězem podporovaný velice výrazně pozorovatelem a vypravěčem, kterého naprosto dokonale dabuje Vladimír Čech. Bez něj by to asi ani za moc nestálo i když pár scén tam vizuálně je rozhodně nápaditých. Například jsem zjistil jak spermie mají holt dost těžkej život. Pro nás pozemšťany je to komedie, podle mě velice zábavná a vkusná, která neurazí a ani svojí délkou nenudí. Ale nabízí se otázka, zda-li je tento film více komedií než dokumentem, čímž je také koneckonců myšlen. --- Lidské samičky zbožňují příběhy, ve kterých umírá nejlépe hrdinka a nejlépe pomalu. Naopak samečci dávají přednost příběhům, ve kterých zemřou ve vteřině davy. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho komentáře, tak by ten film byl úplně o ničem. Tady je vidět, jak lehce s trochou fantazie se dá udělat z naprosto průměrného filmu vynikající snímek, který má šťávu, je originální a opravdu pobaví. Myslím, že by si ostatní filmaři měli vzít ponaučení a taky občas zkusit něco nového a třeba vytáhnou ty svoje romantické komedie z toho klišovitého sterotypu. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, ktorý sa však vyčerpá už pri prvom použití a podmanivý komentár Vladimíra Čecha patria k ojedinelým kladom tohto takmer televízneho filmu. Dobrého humoru je tu skromne a pridávať hviezdičky za Carmen Elektru by mi pripadalo nespravodlivé voči ostatným herečkám. Nedokážem si predstaviť, že by som dostal chuť vidieť tento film opakovane. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama