Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Ako obyčajná romantická komédia by tento snímok nebol ničím, len ďalším tuctovým produktom Hollywoodu. Originálny komentár však našťastie spravil svoje a Sexuálne praktiky pozemšťanov sú tak veľmi vtipnou záležitosťou, ktorá splní svoj primárny (a pravdepodobne jediný) účel - pobaviť. A dokonca mi nevadil ani (v tomto prípade veľmi vydarený český) dabing. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Samotný příběh by byl naprosto tuctový, ale naštěstí nějakou chytrou hlavu při psaní scénáře napadlo, šoupnout tam vypravěče, pro kterého zde v českých končinách vybrali ten nejlepší hlas, jaký mohli - Vladimíra Čecha. Ten to o hvězdu pozvedl...Jinak ale komedie to je teda solidní. Bylo mi teda hodně líto spermií, kterým tam furt stavěli nějakýho Sperminátora:-)) Ale celkově postřehy ze soužití mužů a žen byly vážně hodně trefné:-) ()

Reklama

liborek_ 

všechny recenze uživatele

Název filmu je poněkud zavádějící. Spíše by se měl jmenovat "Průvodce po genderových stereotypech mezi pozemšťany" a v žánru by měla být "parodie"... Protože tolik klišé v zobrazování partnerských vzahů nemůžu brát jinak než parodii. A pokud to tak autoři nemysleli, jejich obrovské mínus. Celý děj byl až trapně předvídatelný a stál jen na dvou pilířích - mimozemšťanově komentáři a svůdnosti Carmen Electra. Jenže komentář se brzy ohrál a dost se opakoval a nádech erotična zůstal typický pro tento typ filmu - hlavně nic neukázat..:)) Jako oddechovka to bylo fajnové, ale že bych se u toho nějak královsky bavil nebo byl unešen originalitou, to ani ne... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Najlepší film s Carmen Elektra v jednej z hlavných úloh. Veľmi príjemná, roztomilá, oddychová a hlavne zábavná romantická komédia, v ktorej sa dozvieme všetko podstatné o dvorení a párení ľudského druhu, a to z pohľadu nestranného pozorovateľa z inej planéty. Alebo že by z inej galaxie?... To je vlastne jedno, hlavné je, že tento snímok predstavuje svieži vetrík medzi romantickými komédiami nielen tej doby, ale ešte aj v súčasnosti. Úsmev mi nezmizol z tváre po celý čas, a to veru pri sledovaní nejakej komédie nie je až tak často. A pri niektorých komentároch mimozemšťana-dokumentaristu mi dokonca vyzvŕtalo aj bránicu. Skrátka veľká pohodovka. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Naprosto originální a neotřelý nápad dělá z této romantické komedie jednu z nejlepších vůbec. Něžnější pohlaví přiláká do kin žánr samotný a pány skvělá Carmen Electra, která i přesto, že se ve snímku ani jednou neobjeví vyloženě nahá, je šíleně sexy a už jen kvůli ní se vydrží koukat až do konce. A praktická ukázka cesty spermií k vajíčku je geniální. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama