Reklama

Reklama

Jangnanseureon kiseu

(seriál)
  • Jižní Korea 장난스런 키스 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Oh Ha Ni je tupoučká dívka s hlavou věčně v oblacích. K její smůle se zamiluje do perfekcionisty, Baek Seung Ja, který samozřejmě její city ani zhola neopětuje. Ono to hlavně bude i rozdílem v jejich IQ, přece jen víc jak sto bodů je znatelný rozdíl… Ale co čert nechtěl, Oh Ha Niin dům díky zemětřesení spadne, a tak ona ani její otec nemají kde bydlet. V televizi otcův velmi dobrý starý přítel uvidí, jaké je postihlo neštěstí, a se svou ženou se jim rozhodnou pomoci – poskytnout jim příštřeší u nich doma. Jen čirou náhodou jsou to rodiče Baek Seung Ja. Dokáže se s ním Oh Ha Ni sblížit i přes rozdíly mezi nimi a přes Baek Seung Jaovu uzavřenost? (Zíza)

(více)

Recenze (22)

Roby 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl porovnat tuto korejskou verzi s tou japonskou tak s klidným srdcem preferuji tuto korejskou. Pokud jde o hlavní hrdiny, tak Oh Ha Ni je oproti japonské Kotoko asi 2x hezčí a roztomilejší. Japonský Naoki je neporovnatelně chladnější kus ledu než vcelku v pohodě působící korejský Baek Seung Ja, takže i hlavní hrdina v korejské verzi u mě vyhrává na plné čáře. taky mi toto zpracování přijde o dost uvěřitelnější než to japonské. V konečném součtu je korejská verze Itazury o dost lepší než ta japonská a teď už zbývá jen shlédnout anime verzi. ()

umisk 

všechny recenze uživatele

Zezačátku, po prvních asi 20 minutách, jsem si říkala, že se rozhodně budu nudit a nevydržím víc než hodinu. Vydržela jsem nakonec všech 16 a výborně jsem se bavila. Kdybych nemohla srovnávat s anime, neměla bych snad co vytknout. Takhle si ale hořce uvědomuji, že v anime zvládli všechno a dokonce ještě jednou tolik za pouchých cca 12 hodin, navíc zábavnější formou. Co víc, u téhle verze přece jen moje nervy namále chvílemi měly, Kotoko byla aspoň o maličko použitelnější! ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ano, po celou dobu jsem se nadstandartně bavila! Kim Hyun Joong tu předvádí mnohem lepší výkony než v BOF, kde mi nebyl vůbec sympatický. Přesto mě Baek Seung Ja i Oh Ha Ni často štvali. Po romantické stránce je seriál dost chladný. A Ha Ni by se mohla třeba na hlavu postavit, stejně by byla jen páté kolo u vozu. Možná kdyby se náš ledový kluk trochu více rozpustil a Oh Ha Ni si zanechala špetku hrdosti, měla bych z toho lepší pocit. Hezké a zábavné jsou ale speciální díly. Bez těch by to byl jen takový polo happy end. Slabší 4*. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak a je to. Viděno. Nejprve jsem viděla taiwanskou verzi (jejíž některé momenty jsou mnohem více epic :-D), pak jsem začala koukat na tuhle verzi, ale protože jsem člověk nedočkavý, tak jsem zhruba kolem 7. 8. epizody zkoukla anime, kterého se docela věrně tahle verze drží (ale i v anime byly některé momenty mnohem více epic, třeba jejich večeře na Štědrý večer, kdyby tam byla krev...). Je to pořád stejný příběh a já se za hlavní hrdinku musela stydět i tady. Ale i přesto jsem se bavila. Říkala si "jéééé". !Pozor, kdo nezná příběh, příjde spoiler! A musím se přiznat, že tohle byla jediná verze, kde mě jejich svatba dohnala k slzám. Nechápu to, asi slabá chvilka... !Konec s přiznáním :-D! Prostě mi to tak nějak příjde fajn, tenhle příběh o tom, jak hlupačka k přenosnému IQ přišla. Holkám určitě doporučuji, klukům už s větší obezřetností. Je to pro hormonální zbouřeninky, ostatním to zřejmě moc nedá. A já, jako Bouře hormonů, si tu šou docela užila. Takové nějaké 4* Přeloženo. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

První polovina byla mnohem lepší než ta druhá. Celkově část odehrávající se na střední škole byla zábavnější a lákavější než ta na vysoké škole. Bylo to zábavně praštěné, prostě pubertální. Co mě hlavně u finálních dílů štvalo byla odměřenost hlavní dvojice, ledový chlapec zůstal ledovým a de facto nic se nezměnilo. Kdyby to trošku okořenili bylo by to sladší, poutavější, uvěřitelnější. Nutno však podotknout, že se musí brát v potaz povaha Baek Seung Ja. Oh Ha Ni byla hodně naivní, což byla další stránka která začala otravovat sledování... hold člověk někdy nepobral její myšlenkové pochody a to jak si přebírala po svém chování Baek Seung Ja, nad tím jsem mnohdy kroutila hlavou. Moc se mi líbila role herce Tae-seong Lee. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama