Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Z celého filmu mě kupodivu nejvíc bavili irští teenageři - i když byli stejně vymaštění jako jejich američtí vrstevníci v tamních vyvražďovačkách, byli mi vesměs sympatičtí. Jinak ale nic zvláštního, průměrná vyvražďovací komedie s přemírou červené šťávy, gumových vnitřností a ostatních obdobných ingrediencí. Klaun byl slabý, takový nedotažený, jakoby bez energie, s nevýrazným ospalým hlasem... I když nemám rád přehnané šaškování a exhibování, od jeho postavy v takovémhle filmu bych ho očekával ba vyžadoval. Taky mi dost vadily digitální efekty, které byly hodně mizerné a které se myslím k podobným nadsázkovým béčkům vůbec nehodí. A místo aby děj ke konci gradoval, zdálo se mi že spíš stagnuje. Líbilo se mi to, pobavil jsem se, ale jen průměrně, z téhle zápletky se dalo myslím vytřískat víc. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Yeah! Yeah..! Fuck me, clown! Fuck me, clown!“ Laik se diví, coulrofobik hasne. Zhýralý zombie-šašek předvede výkvětu irské mládeže své číslo groteskní pomsty. Pod šapitó osmdesátkových slasherů, s principálem hýřícím nápady a hektolitry krve stříkající z kvítka na klopě. Trošku mi to připomínalo Krustyho, jak si před lidmi bonvivánsky zapálí doutník stodolarovkou a pak ji o samotě za rohem rychle uhasí. Sebevědomé, však vědomé si svých možností. „Everybody Happy?“ ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak ten klaun už za života bol zlatíčko.To jeho vyjadrovanie bolo ukážkovo srandovné.Tá jeho skoro nehoda ktorá ukončila jeho život bola viac než efektná.Klaun ktorý vstane z mŕtvych a len preto aby pozabíjal pár puberťákov ktorý môžu za jeho skorým odchodom na skoro večnosť.Príbeh bol jednoduchý, všedný a nič nové neponúkol, čo by nebolo v iných filmoch. Čierny humor tu bol a naozaj ho bolo veľa a tak zábava to bola hustá a parádna. A spracovanie bolo svižné a nenudilo. Ako prišiel ten trocha hrôzu naháňajúci klaun na scénu tak to malo aj krvavo červený gore festival. Asi prvý film ktorý nemá logiku a logicky uvažujúce postavy a aj tak sa mi páčil. Ale páčila sa mi ta srandovná drsnosť ako vo filme Diabolský Santa tam to bolo podobné. Veľmi výživný film čo sa týka nechutností, krvi, vnútorností a iných zvrhlých vecí, tak u mňa spokojnosť. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Já to vždycky věděl, že tihle klauni jsou pěkní parchanti, o to spíš, když je to klaun-zombie... Výborná hororová komedie z Irelandu (no vida a to jsem u Grabbers psal, že je to nejspíš na dlouhou dobu poslední irský horor. A to mi Stitches sedl ještě víc), s klaunem, co je FAKT vtipnej a navíc má stejnej chraplavej hlas jak Tom Hardy :-) Chtěl jsem dát tři hvězdy, ale za stíhací scénu na tříkolce ještě jednu přihodím :-) Gore sice digitální a spíš srandovní, ale zmrzka z mozku nebo nafouknutá hlava byly, narozdíl od umlácené kočky, fajn... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející slasher se zombie-klaunem, tudíž nepřijdete o srandičky typu pejsek z nafouknutých střev nebo umlácenou kočičku. Škoda ale je, že si na tuhle vybíjenou s nápaditým gore musíte počkat dobrou půlku filmu. Ta první totiž poměrně dost nudí. Co je však neodpustitelné, tak je absence koziček a hlavně atmosféry. Tolik humoru je až zbytečnost. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama