Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Pokud se odpoutáte od puberťáckého humoru a myšlení (myšlení? Really?) a počkáte si v ději, až se z tragického klauna stane zombík, dočkáte se docela slušného gore. A to takového, že říkáte "fuj" a zároveň se provinile pohihňáváte, protože... takového pěkného pejska ze střev jste už dlouho neviděli... a tak dále, oční bulva, mozeček, dokud se mladí trochu nevzchopí a nezačnou se zombíkem trochu bojovat. Ale stejně držíte pařátek klaunovi, od pohledu sympaťák! ;-) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Stitches střeva uzluje, publikum se raduje." Aneb co všechno jste v dětství chtěli vědět o klaunech, ale báli (!) jste se zeptat. Zdravím do Irska, zvlčilé dětičky i adolescenty. Zdá se vám, že na vašem mejdanu chcípnul pes, příp. i kočka? Chtělo by to nějakého šoumena? Rozverně pomstychtivý Richard "Stitches" Grindle vám pomůže to parádně rozjet, přímo rozdivočit. Přitom bude šikovně balancovat na napnutém osmdesátkovém laně, žonglovat s (vašimi urvanými) koulemi i dalšími splatterovými rekvizitami a vysílat na čmuchací průzkum svůj oživlý červený nos. Holky budou stylově ječet strachy, kluci taky a aspoň na chvíli budou přemýšlet nikoli ptákem, ale... kopečky mozkové zmrzliny! Tomuhle klaunovi s (vtipně zvrhlou) osobností jsem tleskal, až mi od dětských ručiček rudé krůpěje lítaly. R.I.P. chudinka kočka, která měla přesně devět životů (ověřeno! :-)). ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa tak dobre nebavil! Deti nešťastnou náhodou zabili nepodareného klauna, ten však vstane z mŕtvych a rozhodne sa pre pomstu. Hlavní hrdinovia - už ako teenageri - oslavujú poriadnu párty a vtedy sa to začne. Masaker! Už ten krvavý úvod naznačoval, že sa mi to bude páčiť. Potom nasledovala polhodinka nudy, a potom fajnová gorejazda až do konca. Odkopávanie či explózie hlavy, klaunské vtípky s črevami, vyberanie mozgu, dáždnik cez oko, proste každá jedna vraždička je neskutočne vtipná. Veľmi dobrý výber hlavného záporáka (jeho výrazy a pohyby nemali chybu), pekná kamera, a je to tak uletené, že môžem s chuťou zatlieskať. Takto si jednoducho predstavujem podarenú horror-comedy... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Oddechový horor, jenž je velice těžké hodnotit. Jelikož převažují odlehčené scény, měl jsem původně v úmyslu zhodnotit zejména dle pravidel komedie. Ta sice má své světlé momenty, ale celkově to nepovažuji za nic převratného a upřímně jsem se zasmál jen asi ve dvou momentech. I tak však film ještě neodepisujte. Přes všechny zápory, mezi něž patří mimo jiné i herectví, má dílo nepopiratelně své osobité kouzlo. Každá další vražda tak přímo srší jakousi zvrácenou originalitou. To já dokáži náležitě ocenit, neboť se u brutálních snímků často nudím již u druhého zabití. Na své si tak přijdou především milovníci gore, neboť strašidelné to není vůbec. Krátké shrnutí na závěr: Mé pocity mne vedli spíše k hodnocení dvou hvězd, neboť to není příliš napínavé, převažující komedie vydá maximálně tak na 40% a tuctový, leč stale zajímavý příběh mé dojmy také zrovna nenapravil. Co nakonec rozhodlo bylo již zmíněné násilí. Zkrátka nemohu dát něčemu tak jedinečnému špatnou nálepku, jen protože nejsem cílová skupina. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Amatérská kokotina, ale ještě celkem snesitelná.Marně byste hledali atmosféru, McMahon si absolutně neví rady s vyprávěním příběhu, film mu vůbec nedrží pohromadě, výprava se mu doslova rozpadá v rukou a jen točí scénu po scéně, které na sebe násilně stříhá a vůbec nevede herce aby mu v tom splácaném guláši něco dokázali odehrát.Zajímavý je, že začátek na dětský oslavě s dětskýma hercema mu jde dobře a film vypadá na malou chvilku jako profesionální, ale to vše se vypaří po pár minutách.Příběh nená cenu vůbec komentovat, typický snůžka zhovadilostí a nudných keců před příchodem klauna.Čekal jsem nějakou tlející děsivou hroudu, ale klaun za 6 let pod zemí vypadá úplně stejně jako když na párty "upad" na nůž.Atmosféra neexistuje, herci hrajou křečovitě a zasekaně, vraždy sou nudný a směšný ( trapný né zábavný ) a já v tom zoufale nepovedeném výplodku hledám nějaká pozitiva.Na 2* to je s vodřenou prdelí, hlavně za toho natvrdlího kámoše co zpunktoval tu párty, klaunovi se občas povedla solidní hláška a asi 4x sem se docela zasmál a Lorna Dempsey je kurevsky šukatelná, jinak se nedá mluvit vůbec o ničem.Většina z nás, amatérských tvůrců tvořících v ČR by to natočila s prostředky režiséra McMahona daleko lépe, svižně, zábavně, brutálně a s daleko větší porcí černýho humoru a hlavně pevnějšího vedení příběhu.Amatéřina hadr, z Conora nic moc nebude.35%. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno