Reklama

Reklama

Skupina vedcov musí vyriešiť problém ľadovej hmly, ktorá ničí pozemskú atmosféru a zabíja ľudí. Katastrofa sa však šíri desivou rýchlosťou.  Pri zatmení Slnka zasiahne Zem obrovský výbuch superchladného vzduchu, ktorý zapríčinilo globálne otepľovanie, čo vyvolá katastrofálny reťazec udalostí a hrozí, že našu planétu ovládne svet ľadu a nastane nová doba ľadová. Vedci pod vedením Jacka Tatea sa pokúšajú zachrániť planétu skôr, kým na nej úplne nezamrzne všetok život... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je ďalší z radu béčkových ekologických katastrofických snímkov, ktoré som v poslednom čase zhliadol. Mám akési odpadové obdobie. Je to nízkorozpočtový brak, v ktorom hrajú mizerní herci, filmové triky sú doslova trapné, scenár je nezmyselný, postavy konajú nelogicky, ich dialógy sú idiotské. Réžia netalentovaného babráka Briana Trenchard-Smitha je ukážkou profesijnej neschopnosti. Superchladný vzduch z mezosféry prenikol ozónovou trhlinou, ktorú spôsobilo zatmenie slnka. To je ale blbosť, čo? * ()

Lenii 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku si tento film zaslouží jen z několika málo důvodů: 1. Příběh má sice hlavu a patu, ale je takový umělý, splácaný a počítačové triky jsou až moc viditelné. 2. Hlavního hrdinu hraje sice oblíbený herec z SG-1, který tu nad ostatními vyniká, ale to je asi tak vše. No, a pak už bych musela vypisovat jen samou kritiku a neúspěchy. Takže hvězdička za to, že se to dalo sledovat, i když se zaťatými zuby. 20% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Připomnělo mi to vtip, kdy malý tučňák hopsá ve vaku klokaní samice australským vřesovištěm a kousek dál na jih se na Antarktidě drkotá malý klokánek zimou a cedí mezi zoubky: „Zasrané výměnné pobyty..“ Carpenterova Mlha - sice bez mrtvých námořníků, ale zato dokonale fungující jako kryoterapie nejen pro vaše bradavice. Mráz z mezosféry, který je skoro tak intenzivní jako ten z Moskvy, sice ignoruje fyzikální zákony, vyhýbání se klišé i trpícího diváka, nicméně mezi svými katastrofickými bratříčky se může oprávněně cítit jako slepec na večírku hluchoněmých holdujících metylalkoholu. I tak, dokázal bych si představit zajímavější film, kde jsou hlavními atributy díra a balóny.. ()

Safa Daniel odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofický film a to doslova! Tragické efekty a to hlavně mrazivé mlhy. Většina lidí do doby co jí nevidí na vlastní oči, div si nejdou zaplavat do bazénu. A hrdinský čin "dojedu ti pro inzulín, venku je jen -45ºC" nechám čekat celý svět a vše svěřím mezi tím ufňukané 16tileté puberťačky", byla poslední tečka, před vypnutím filmu. ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Keď dierou v atmosfére prifrčí absolútny mráz, ktorý zmrazí ľudí v priebehu desatiny sekundy, tak by som „logicky“ očakával, že po rozmrazení sa otrepú od zvyškov námrazy a budú normálne pokračovať vo svojej činnosti. Tak by si scenárista ušetril množstvo obetí a pre katastrofické béčka neodmysliteľný rozhádaný pár pred rozvodom by mohol šťastne osláviť zmierenie. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • V jednom zo záberov Londýna sa objavil v tom čase nový Bentley Continental. (vander19)
  • Mapy vyvesené na stenách v hlavnom stane sú z dielne National Geographic. (vander19)

Reklama

Reklama