Reklama

Reklama

Zvonilka a velká záchranná výprava

  • USA Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (více)

Co byste dělali, kdybyste potkali vílu? Staňte se svědky prvního setkání Zvonilky s člověkem, který není tím, kým myslíte. Dlouho před tím, než se Zvonilka setkala s Wendy a ztracenými chlapci, se seznámila s Lizzy, dívenkou, která pevně věřila na sílu vílího prášku a kouzelnou říši víl. Když víla jednoho léta navštíví rozkvetlé anglické louky, protnou se poprvé dva velmi odlišné světy a vznikne zvláštní pouto mezi Zvonilkou a zvídavým děvčátkem, které potřebuje kamarády. Zatímco se ostatní víly vypraví na odvážnou záchrannou akci, pustí se Zvonilka do velmi riskantního dobrodružství a ohrozí vlastní bezpečí i budoucnost všech víl. Prožijte naplno úžasný Disneyho nový příběh o síle důvěry a přátelství. Film Zvonilka a velká záchranná výprava je plný napětí a snění a učaruje celou vaši rodinu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Přestože dávám přednost spíše krvavým hororům, tato pohádka si mě dokázala získat. Třetí díl Zvonilky narozdíl od jiných pokračování vůbec neklesl na kvalitě, ba naopak. Byla to opět moc krásná a příjemná podívaná. Konec byl na můj vkus sice až moc "happy", ale tak to má v pohádkách asi být. Už se těším na další díl.. :) ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Další pěkný díl Zvonilky. Je to spíše dívčí pohádka, jednoduchá, přímočará. Nesmí se ale zapomínat, že je určená pro děti. Zpracování, výprava, animace, vše je pěkné! A vzhledem k tomu, že pohádky mají potěšit především ty nejmenší srdíčka, rozvíjet jejich fantazii a představivost, nemám nic proti takovéto nenásilné formě. ()

Reklama

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Jednu z mnohých vecí, ktoré majú víly zakázané, je navštevovať ľudské obydlia. Myslíte si, že to bude i v tejto časti? Ak ste povedali áno, mýlite sa. Víla Cililing je priveľmi zvedavá na to, aby nepreskúmala aj túto časť sveta a tak sa vydá k rodinke, kde žije len otec, malá Lizzy a neposlušný kocúr. Malé dievčatko od malička verí vo víly, kreslí si ich na papiere, vymýšla si o nich príbehy, tak sa jej splní snáď najtajnejší sen a to, že sa stretne zoči-voči s vílou samotnou. Ba viac ju naučí lietať a presvedčí jej otca - bádateľa, aby veril aj on.4* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za to, že je snímek plný humoru, který není rozhodně špatný, ale místy opravdu rozesměje, a za to, že je to hezky pohádkové, příjemné a prostě člověk ví, že to dobře skončí, dávám 60 %, protože si myslím, že tohle je něco, co může děti opravdu bavit. Navíc, pokud se podívá i dospělý, uvědomí si, jak moc je tomu dětskému světu vzdálený a možná ho to i nakopne, aby se svým dětem trochu víc věnoval, pokud tak nečinil doposud. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Stretnutie s ľudmi nie je tak zaujímavé, ako sa na začiatku môže zdať. Viacmenej z neho vyplýva komično a klišovitosť vzťahu zaneprázdneného otca a opustenej dcéry s bujnou fantáziou. Vadilo mi tiež to, že v jednom filme sú piráti (t.j. sa odohráva niekedy v novoveku) a v tomto sú zasa autá (začiatok 20. storočia). Skáče sa hore-dole, ako sa to tvorcom práve hodí. Nedomyslené je to aj v príklade toho, že víly nemôžu lietať v daždi, ale človek, hoci bez krídiel, iba posypaný prachom môže. Odhliadnuc od toho, animák je porovnateľný s ostatnými filmami z vílej série, má svižnosť, rovnaký humor a celkovú detskú sympatičnosť. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Betkin otec povie, že víly neexistujú. Lenže vo filmoch o Petrovi Panovi sme zistili, že po tejto vete umrie vždy jedna víla. Zvonilke sa nič neprihodilo, hoci stála práve pre nich. Naopak v snímke Peter Pan: Návrat do Krajiny Nekrajiny (2002) začala umierať, akonáhle túto vetu vyslovili. (matthew.17)
  • Poprvé v tomto díle má Zvonilka jiné šaty než v ostatních dílech. Nemají výstřih a jsou složené z několika vrstev listů omotaných přes sebe. (Gardis)

Reklama

Reklama