Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

Trailer 2

Medvěd grizzly Boog plánuje pro mužské přátelé každoroční pánskou jízdu, aby mohli společně trávit čas a nikdo je nerušil. Jenže kamarád Elliot, od té doby, co založil rodinu, už nemá pro Booga takové pochopení a na jízdu se mu nechce. A není sám. Boog je zklamaný, že téměř všichni chtějí trávit čas se svými rodinami. On ale žádnou nemá, a tak se vydává na pánskou jízdu sám. Brzy však pozná, že to není ono. Nudí se a má chuť na něco dobrého. Při rabování obchodu si všimne, že nedaleko se usadil ruský cirkus. Zvědavost mu nedá a vyráží se tam podívat. Mezi maringotkami se Boog setkává s Dougem, líným, špinavým hnědým medvědem, kterého už nebaví hrát kašpárka v manéži. Touží být uznán jako plnohodnotný král džungle, vládce divoké zvěře. Doug přesvědčí Booga, aby na jeden den vyměnil svůj život v lese za Dougovo místo v cirkuse. Boog nabídku přijme, ale netuší, že jde o podvod, protože Doug chce jen utéct a už se nevrátit. Boogovi to však nevadí, bezhlavě se totiž zamiluje do Ursy, medvědice narozené v Rusku, která bez námahy umí chodit po laně, žonglovat a tančit. Zprvu se jí nedokáže vyrovnat a ona ho stále peskuje, ale když medvědi začnou spolupracovat, dosáhnou mnohem víc než jen harmonického výstupu. Když se Boogovi lesní přátelé dozvědí o jeho zmizení, všichni, i domácí mazlíčci, odloží neshody stranou a vymyslí záchrannou misi, aby Booga vysvobodili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (94)

wampire23 

všechny recenze uživatele

Sám by som si asi rozprávku nepozrel, ale prečo neurobiť radosť priateľke:D. Jednotku som nevidel a na dvojku som bol kedysi v kine a keď si tak matne spomínam, dvojka ma bavila viac ako tento diel. Oproti ostatným moderným rozprávkam tomu chýbajú silné postavy, dobrý príbeh a hlavne humor. Stopáž je síce dosť krátka a nič sa tu príliš nenaťahuje, ale aj tak si nepamätám na žiadnu výrazne vtipnú scénu. Takže tentoraz je to skôr slabší priemer. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Zase o něco horší než předchozí průměrný dva díly. Kvalita animace nevalná (neni moc detailní) a příběh hodně jednoduchej. Těžko ale říct, jestli tyhle dvě věci budou vadit dětem, který jsou hlavní cílovkou animáků. Přesto se ale ve všech třech dílech něco povedlo, a to je dabing (originální). Předevšim německej jezevčík je pěkně nadabovanej a v tomhle díle i lama, dvě silnější hvězdy. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Hodně bídné pokračování.. Po skvělé jedničce a po hezké dvojce přichází naprosto zbytečné pokračování (Dvojka taky nemusela být). Co film dal ? Nové, pitomé postavy a zbytečný a hlavně béčkový příběh, který jsme mohli (až na pár vyjímek) vidět v neanimovaném Garfieldovi 2. SNAD už si tvůrci dají pokoj a dají Boogovi a jeho partě klid. 32% ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Takúto homosexuálnu rozprávku, s tak výrazným gay posolstvom som hádam ešte nevidel. Baby ničia partiu, a nieje nič lepšie, ako uzavretá pánska jazda v lese. A ak aj na vás letí nejaká, respektíve jediná superkočka široko ďaleko, nechajte ju riadne oplieskať o zem a pokračujte v homopáre s lamou, mimochodom tak isto so stejným pohlavím. Ak si už zo začiatku uvedomíte tento fakt, čo vo vás môže zbudiť čo i len jednu kladnú reakciu na film? Vydarených fórov tam ozaj nieje na potkýnanie animácia už v súčastnosti tak isto veľmi neohúri, tak potom čo? Tak ako to býva viac menej zvykom pokračovania majú výrazne klesajúcu tendenciu. Lovecká sezóna nieje výnimkou. Jednotka bola dobrá, dvojka na seba nenechala dlho čakať a trojka je zbytočná. 1* za králiky, ktoré sú tu asi najvtipnejšie je až až. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Trojka se mi každopádně líbila víc než dvojka. Nebylo to tolik upovídané, animace pořád stejná, vtípků víc, ale jednička stejně byla nejlepší z celé trilogie. Sice se setkáváme se známou bandou lesních a karavanových zvířátek, ale tady v té trojce už mi přišlo, že už skoro neví coby, že už scénáristi mleli z posledního. Ale přesto Fifi nezklamal a zajíčci byli bombastičtí jako vždy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama