Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

Trailer 2

Medvěd grizzly Boog plánuje pro mužské přátelé každoroční pánskou jízdu, aby mohli společně trávit čas a nikdo je nerušil. Jenže kamarád Elliot, od té doby, co založil rodinu, už nemá pro Booga takové pochopení a na jízdu se mu nechce. A není sám. Boog je zklamaný, že téměř všichni chtějí trávit čas se svými rodinami. On ale žádnou nemá, a tak se vydává na pánskou jízdu sám. Brzy však pozná, že to není ono. Nudí se a má chuť na něco dobrého. Při rabování obchodu si všimne, že nedaleko se usadil ruský cirkus. Zvědavost mu nedá a vyráží se tam podívat. Mezi maringotkami se Boog setkává s Dougem, líným, špinavým hnědým medvědem, kterého už nebaví hrát kašpárka v manéži. Touží být uznán jako plnohodnotný král džungle, vládce divoké zvěře. Doug přesvědčí Booga, aby na jeden den vyměnil svůj život v lese za Dougovo místo v cirkuse. Boog nabídku přijme, ale netuší, že jde o podvod, protože Doug chce jen utéct a už se nevrátit. Boogovi to však nevadí, bezhlavě se totiž zamiluje do Ursy, medvědice narozené v Rusku, která bez námahy umí chodit po laně, žonglovat a tančit. Zprvu se jí nedokáže vyrovnat a ona ho stále peskuje, ale když medvědi začnou spolupracovat, dosáhnou mnohem víc než jen harmonického výstupu. Když se Boogovi lesní přátelé dozvědí o jeho zmizení, všichni, i domácí mazlíčci, odloží neshody stranou a vymyslí záchrannou misi, aby Booga vysvobodili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (94)

slimi2 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, stačí že sem třetí díl Lovecký sezóny, viděl celou až na potřetí, protože jsem předtim dvakrát v průběhu usnul...Nicméně je pravda že jsem si to vždy pouštěl po půlnoci:) Příběh působí strašně vynuceně v tom smyslu, že tvůrci už nevěděli moc kam v tomhle prostředí šáhnout....Bohužel v tomhle případě by už bylo lepší nikam nešahat...Nejlíp sem se bavil při skečích při titulkách....to o něčem svědčí.... ()

pufina 

všechny recenze uživatele

3. díl a už proboha, u všech skřetů doufám, že poslední! Ruská medvědí baletka byla naprosto příšerná jako zvířecí postava. Boog a plivací lama se mi líbili a tím to končí. Kdyby byl děj propracovanější a nebylo by všechno tak strohé a převídatelné, pak by si to zasloužilo lepší hodnocení, ale s tímhle to jináč nejde, promiň Boogu.. ()

Reklama

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Kdepak, není to iž taková jízda, jako byla dvojka. Moje oblíbené postavy (Buřtík, zfetovaná kočka a spol.) byly na můj vkus moc potlačeny. Místo nich přišla divná medvědice a lama, která mi podvědomě sympatická byla, ale ve skutečnosti si tím tak jistý nejsem. Ze slávy sice nezůstal prach, ale tento díl není podle mého gusta. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Trojka se mi každopádně líbila víc než dvojka. Nebylo to tolik upovídané, animace pořád stejná, vtípků víc, ale jednička stejně byla nejlepší z celé trilogie. Sice se setkáváme se známou bandou lesních a karavanových zvířátek, ale tady v té trojce už mi přišlo, že už skoro neví coby, že už scénáristi mleli z posledního. Ale přesto Fifi nezklamal a zajíčci byli bombastičtí jako vždy. ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval som sa medzi dvomi a tromi *, ale tak rozhodol som sa vylepšiť trocha tunajšie hodnotenie aj napriek tomu, že film ma nejak extra veľmi nebavil. No čo ja viem, animáky mám rád, ale Lovecká sezóna je fakt pre malé deti a mne nemá čo povedať. A myslím si keby bol Lovecká sezóna len jedna tak všetko by bolo v poriadku a od zbytočných pokračovaní by sme boli ušetrení... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama