Reklama

Reklama

Recenze (23)

Hobit Bilbo 

všechny recenze uživatele

Doug Walker přišel s perfektním konceptem na recenzování filmového odpadu, který nešetří sprostými slovy ani šíleným audiovizuálním projevem, ale zachovává v sobě pořádnou dávku inteligentní zábavy plné pop-kulturních narážek a odkazů. I když na druhou stranu musím i zmínit, že stejně jako například u Monty Pythonů, tohle není úplně humor pro každého. Každopádně pro mě asi nejoblíbenější internetový seriál. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

"Hello, I'm the Nostalgia Critic, I remember it so you don't have to!" Díky, že nemusíme. Angry Video Game Nerd recenzuje špatné hry, Nostalgia Critic špatné filmy. A oba jsou v tom, co dělají, výborní a neuvěřitelně zábavní. Plně si Critica ovšem vychutnáte při chronologickém sledování, pak pochopíte každý running joke a narážky na předešlé recenze. Edit 2018: Musím snížit hodnocení, už to není, co to bývalo. Posledních pár let jsou recenze plné trapných skečů a nejrůznější kontroverze, které se kolem Channel Awesome vyrojily, způsobují při sledování jistou pachuť v ústech. Už na Critica nekoukám pravidelně, vybírám si pouze videa, jejichž téma (recenzovaný film) mě zaujme. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Ano, tenhle borec je frajer. Sice mi jeho recenze kolikrát hnou žlučí, protože totálně shodí nějakou mou dětskou klasiku (vlastně většina recenzí je na moje dětské klasiky!), ale čert to vem, je to vtipný. Na AVGN sice nemá, nicméně jejich mnohodílná Epic War, napříč oběma pořady, vrcholící monumentální finální bitvou plnou béčkových efektů považuju za to nejlepší co jsou kdy na youtube vidět. A jeho recenze 11 nejlepších epizod Batman: Animated Series mě přiměla, abych si tenhle geniální seriál postahoval a skouknul. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Dokud Doug Walker usedal do svého křesla a recenzoval špatné filmy svými afektovanými výlevy, smál jsem se jako blázen. Samozřejmě, člověk nemůže znát všechno, o čem Doug mluví, protože ne vše se dostalo do naší distribuce. Jenže všechno se okouká, a tak je vždycky třeba přijít s něčím novým. Doug začal do svých recenzí obsazovat své kamarády, což jim možná dodává určitou svěžest, ale už to tak nějak není ono. (608.) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Především, Nostalgia Critic není pro mě jen jeden hysterik s kšiltovkou, ale celý košatý tým pod "Channel Awesome" (Nostalgia Chick, Cinema Snob, Todd in Shadows a další). Ať jsou jakkoliv bytostně spjaté s Hollywoodem a mainstreamem, ať už s recenzemi souhlasíte či nikoliv, zdají se vám vtipné či trapné, hodně filmů jsem si připomněl/objevil právě díky nim. Postupem času se z nich stávájí pomalu samostatné filmy, viz famózní 45.min muzikálová recenze na 'Les Miserables'. Tahle partička má své místo v historii YouTube komunit jisté. ()

Zajímavosti (6)

  • Prvních 14 epizod bylo nahráno a vystaveno na Walkerův YouTube kanál v roce 2007. Když byla videa v roce 2008 z YouTube stažena kvůli problémům s autorskými právy, Walker založil svoji stránku ThatGuyWithTheGlasses.com, kde pokračoval s tvorbou pořadu a každý týden vytvořil novou epizodu. (eMeMko)

Reklama

Reklama