Reklama

Reklama

Recenze (23)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Celkem dost se to odráží mezi trapností a celkem slušnou americkou komedií. Samotné recenzování filmů je lehce nadprůměrné. Jednou za čas mi epizoda nevadila, ale celkově to není pořad, který by mě bavil. Edit: Walkera jsem přestal sledovat už možná 7 let zpět, ale když jsem se nedávno podíval na nějaké novější epizody "Pink Floyd: The Wall", "Mad Max" ukázalo, že se z toho stal už 100% odpad a jen hromada referencí s občasnou příšernou stupidní """"recenzenskou"""" pointou. Nevím jestli je to tím, že mi není 13 let a nebo tím, že se to skutečně zhoršilo, ale je to fakt odpad. Pokus o vytvoření "recenzenského univerza" je také dost trapný. A to nepočítám ještě věci, které se ukázaly, že se dějí v pozadí (ChangeTheChannel kontroverze). ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

"Hello, I'm the Nostalgia Critic, I remember it so you don't have to!" Díky, že nemusíme. Angry Video Game Nerd recenzuje špatné hry, Nostalgia Critic špatné filmy. A oba jsou v tom, co dělají, výborní a neuvěřitelně zábavní. Plně si Critica ovšem vychutnáte při chronologickém sledování, pak pochopíte každý running joke a narážky na předešlé recenze. Edit 2018: Musím snížit hodnocení, už to není, co to bývalo. Posledních pár let jsou recenze plné trapných skečů a nejrůznější kontroverze, které se kolem Channel Awesome vyrojily, způsobují při sledování jistou pachuť v ústech. Už na Critica nekoukám pravidelně, vybírám si pouze videa, jejichž téma (recenzovaný film) mě zaujme. ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Především, Nostalgia Critic není pro mě jen jeden hysterik s kšiltovkou, ale celý košatý tým pod "Channel Awesome" (Nostalgia Chick, Cinema Snob, Todd in Shadows a další). Ať jsou jakkoliv bytostně spjaté s Hollywoodem a mainstreamem, ať už s recenzemi souhlasíte či nikoliv, zdají se vám vtipné či trapné, hodně filmů jsem si připomněl/objevil právě díky nim. Postupem času se z nich stávájí pomalu samostatné filmy, viz famózní 45.min muzikálová recenze na 'Les Miserables'. Tahle partička má své místo v historii YouTube komunit jisté. ()

Kucndo 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám nějaký film celkem pozdával a připadal přinejmenším slušný, tak se nedívejte na recenzi toho filmu právě od tohodle týpka. Ten týpek s brýlema naprosto zničí vaše mylné představy a nacpe Vám ty svoje o tom, jak nejhorší film to je. Má neskutečně moc dílů, o hodně víc, než třeba AVGN, což je fakt dobré, aspoň se to jen tak neokouká. Každopádně díky němu si rád všímám kravin ve scénářích filmů, tedy hlavně v dialozích :D ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Dokud Doug Walker usedal do svého křesla a recenzoval špatné filmy svými afektovanými výlevy, smál jsem se jako blázen. Samozřejmě, člověk nemůže znát všechno, o čem Doug mluví, protože ne vše se dostalo do naší distribuce. Jenže všechno se okouká, a tak je vždycky třeba přijít s něčím novým. Doug začal do svých recenzí obsazovat své kamarády, což jim možná dodává určitou svěžest, ale už to tak nějak není ono. (608.) ()

Zajímavosti (6)

  • Během jednoho roku natáčení si Walker celkem třikrát způsobil laryngitidu, a to hlavně z důvodu toho, že představování Kritika vyžaduje časté a opakované křičení. (eMeMko)

Reklama

Reklama