Reklama

Reklama

Sestra tvojí sestry

  • USA Your Sister's Sister (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to už rok od smrti Jackova bratra a smíření stále nepřichází. Iris cítí, že je její zodpovědností postavit svého nejlepšího kamaráda zpátky na nohy, a tak ho donutí sbalit to nejnutnější a vyšle jej na opuštěnou rodinnou chatku, aby zde v osamění hledal katarzi. Není však jediný, kdo také vyhledal útočiště na mlhavém ostrůvku. Irisina sestra Hannah má za sebou nepříjemný konec sedmiletého vztahu a s Jackem se v chatce potkávají. Prázdné lahve od alkoholu a rozvrzaná postel není však to jediné, s čím se musí dvojice další ráno potýkat. Do chatky totiž navíc přijíždí Iris. Zamotanější trojúhleník byste pohledali. (Brousitch)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (67)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nízko rozpočtová romantická dráma, s troma hercami, ktorý si hrajú svoje. Funguje to medzi nimi, je to taký pekný príbeh o ľuďoch a vzťahoch, ale nejak ma to nechytilo. Bolo by viac, ale zato, jak rozbil ten bike, tým si to u mňa pokazil. Čo sa týka výpravy, dalo sa viac vyťažiť. A zaujímavý záver. 2 z 5 ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Mě to připadalo spíš jako adaptace nějaké divadelní hry, takové hodně komorní, krom toho úvodu to celé obstarali vlastně 3 herci. Emily mám rád, kouknout se na to dalo, ale že by mě to nějak poslalo do kolen, to zase ne. A je sice hezký, že se chlapec i bez kola (nějak) do té chatky vrátil a celá podařená trojička si padla do náručí, ale nakonec víme prd, jak dopadla inseminace...:-/. Tyhle tajemný konce/nekonce moc rád teda nemám. Za tři *, a ta třetí je jen a jen za Emily... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť ako môže jeden outsider spôsobiť sesterskú rivalitu, pustite si tento film. Nehľadajte ale žiadnu senzáciu a nad hereckými výkonmi tiež nebudete nijako žasnúť. Je to podpriemerný príbeh bez prekvapení. Emily Blunt, Rosemarie Dewitt a Mark Duplass v nudnej komédii o romanci, zármutku a súrodeneckej rivalite. Ja som sa už dlho tak nenudil, snímka nemá čo ponúknuť a zo správania Rosemarie DeWitt mi bolo zle. Snímku som si pozrel len kvôli Emily Blunt a to rozhodne neľutujem. Je radosť dívať sa na ňu a jej herecké predvádzanie. A ešte neviem prečo je táto snímka aj v kategórií komédií, pretože sa pri nej ani len nepousmejete. ()

adam9 

všechny recenze uživatele

Další nikterak medializovaný film s originálním scénářem, kde herci podávají špičkové výkony jedna báseň (so authentic). Konec dobrý, všechno dobré. S tím bych problém neměl, jen mě zkrátka strašně štípe, když není úplný. Holt mi nestačí vlastní domyšlení, já to chci ve filmu. Tato menší kaňka se však dá odpustit, protože to je opravdu dokonale zahrané a perfektně uvěřitelné. Divák se do toho zkrátka lehce ponoří. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľké očakávania = veľké sklamania. Napriek zaujímavému scenáru bol potenciál filmu využitý dosť slabo. Láska medzi najlepšími priateľmi, ktorí nič nepovedia, lebo sa boja, že to zničí ich priateľstvo (no kto ešte toto v živote nezažil?)... Herecké výkony skvelé (od Emily Blunt už iné ani nečakám), príbeh pútavý, no nakoniec sme sa konca vlastne nedočkali. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen během 12 dní. Velká část filmování pak probíhala v duchu improvizace. (..Lucas..)
  • Mark Duplass původně chtěl, aby jeho postava v chatce narazila na matku své nejlepší kamarádky. (Brousitch)

Reklama

Reklama