Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nasmál jsem se a někdy mi bylo na blití. Někdy i o trošku víc, než normálně. Takže vlastně takový Jackass standard. Co už standard není tak to, co se stalo po tom, co Jackass 3.5 pustili do světa. Nejdřív se zabije v autonehodě Ryan Dunn a pak kluky začne propírat tisk, že řada z nich div nefetuje. Prachy jsou mocná čarodějka a tady asi udělala svoje. Jsem zvědavej, jestli se ještě někdy objeví nějaký pokračování. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle má být nepoužitý materiál z 3D, pak se mám asi ještě na co těšit, když se na trojku chci podívat. Ač tělem dospělejší, "pánové" z Jackass na mozku omládli, mají stále spoustu fantazie, ale překypují hlavně nápady, které nikdo z nás nechce. Při kouscích, co dělají, se velmi vážně divím, že dávno nemají zpřelámané páteře a přemýšlím, zda jsou ještě schopní se vůbec rozmnožovat (možná by neměli :D). Jackass 3,5 je jako hodně zvrhlý dokument, se spoustou bolestivých skřeků, zpomalených záběrů plácnutí rybou přes obličej a týpků, co si při chcaní navzájem podrží dick. Rozhodně ne zábava pro vyšší třídu a starší diváky. ()

Reklama

3n3my 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Jackass. Tušil som, že pôjde o riadnu úchylárnu, ale až takýchto rozmerov? Je mi jedno, čo títo chlapíci stvárali, ako to natočili a podobne. Najdôležitejšie je, že buď sa bavíte alebo nie. No a ja som sa dlho tak schuti nezasmial ako pri týchto trhnutých bláznoch. Dúfam len, že to po smrti Ryana Dunna nezabalia. Zatiaľ sa však teším aspoň na predchádzajúce časti. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Jackass 2.5 byl o malý kousek lepší než dvojka. Jackass 3.5 je lepší o celý kus! Jemná dokumentární forma se zajímavými komentáři podtrhuje extrémně zábavné kousky. Když člověk vidí všechny aktéry pohromadě, tak mu ani nedojde jak jsou všichni důležití a každý z nich dotváří jedinečnost tohohle projektu. R.I.P Ryan Dunn ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama