Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut tohoto komorního horůrku se můžete kochat interiérem nádherně rozlehlého domu (páni, v takovém bych chtěla bydlet!). Což je dobře, protože v následujících chvílích už moc není čas. Ne že by tempo bylo zběsilé, naopak, můžete sledovat takřka každou maniakovu (psychopatovu, šílencovu, apod.) myšlenku, krom jeho výrazu, který schovává za maskou. Líbila se mi jeho důkladnost, rozvaha, plánování, a to přesto že jsem neznala motiv. Co mi tu nejmíň sedlo, byla hlavní hrdinka, která se nějak nemohla rozhodnout, jestli bude bojovat, nebo to má radši zabalit a jít domů.. nj, jenže ona byla doma.. To, že se chovala silně nelogicky, odložím stranou (s tím mám problém už od prvopočátku u těchto filmů), ale nevzbudila ve mně vůbec žádné sympatie, a to je chyba, protože když vám je jedno, co se hlavnímu hrdinovi přihodí.. nemá to grády. Tento nedostatek byl napraven koncem, který přišel náhle jako podzim do Krušnohoří a který přece jen způsobil, že jsem se přiklonila ke 4*. Mimochodem, v takovém domě bych nikdy nechtěla bydlet... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Synek je přes noc u babičky, kostýmek roztleskávačky a podvazky netrpělivě čekají v ložnici, v obýváku hraje z gramofonu hudba, něco na zahřátí je od manžela také nalité, jen ještě roztoužená manželka musí rychle skočit do sprchy. Vrahovi, který je ukrytý v domě, to ale nevadí. Počká si. Ostatně než se manželská dvojice dostane domů, počká si i divák. Ve velmi pomalém tempu si tu zatím totiž ten zlý hoch s maskou dlouhé minuty připravuje půdu. Jakmile jsou pak ve velkém domě všichni tři účastníci téhle krvavé show, můžeme začít. Když přeskočím, proč to psychopat vlastně dělá (kdo jím je, je nakonec poměrně svěžím překvapením), nemůžu ignorovat ne úplně rozumné počínání hlavní hrdinky. Beru, je v šoku, manžel dole sýpe a přichází o vlasy, ale odemykání bezpečnostní pojistky zbraně už bylo skutečně hodně nešťastné. Navíc možností vypořádat se s nezvaným hostem bylo víc, což je i s ohledem na to, jak solidně a se smyslem pro detail je Home Sweet Home natočený, dvojnásobná škoda. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Líbila se mi předehra, kdy si vrahoun připravoval prostor pro své řádění a slušné byly i atmosféra s kamerou. Jinak to byl ale jen tuctový slasher, kdy se obě dvě oběti chovají idiotsky, napětí se příliš nekoná a těch pár modřin, které psychopat rozdá, nestojí příliš za řeč. Závěr to nejprve trošku zvedl, ale vzápětí to odhalením totožnosti vraha úplně zabil. 30% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku. Netuší však, že vstupuje do pasce sériového mäsového vraha. Film podľa môjho gusta. Hlavne úvodné minúty, znázorňujúce lahodné, uvolnené kroky vraha,ktorý je kľudný, akoby prišiel na obhliadku kúpy domu ma príjemne prekvapili a zároveň mrazili na chrbte. Horor taktiež obsahuje niekoľko slušných scén, pri ktorých sa divákovi dostane to, po čom žiada. Napätia sa dá miestami krájať. Aj keď obzvlášť veľké gore snímok neponúka, ani v tomto smere nezaostáva. Záverečné rozuzlenie je presne také aké má byť! K hodnoteniu 5 hviezd z môjho pohľadu chýba len krôčik - 85%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Půl hodiny sledujete člověka bez hlavy chodícího po domě. Tedy ne že by byl bezhlavý, ale kameraman je amatér...jo aha, tak to byl záměr. No dík, chlapec by se měl vyškolit na italských giallo. Scénárista musel být úplné hovado, jelikož ta ženská se chová jako kráva! Ona dělá všechno naopak! Bože, takhle by se snad nechoval ani retardovaný opilec. Dal bych jen 2*, ale třetí dám za konec, páč jinak to opravdu dopadnout nemohlo.Ovšem na téma vrah v domě doporučuji sáhnout pro jiný film, třeba i pro klasiku Čekej do tmy. A ještě se divák také dočká uloupeného hudebního motivu z Vetřelce ve scéně, kdy vrah balí... Pár scén bylo napínavých, sem tam nějaký chlístanec krve, ale podruhé by to byla naprostá ztráta času. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama