Reklama

Reklama

11-11-11

  • USA 11-11-11
Trailer

VOD (1)

Joseph Crone je autorem mnoha knižních bestsellerů a člověk bez víry, ztrativší kdysi po velmi bolestné události.Po nečekané autonehodě, jenž nastala v 11 hodin a 11 minut se po několika dnech dozvídá od svého bratra Samuela, že jejich otec brzy skoná. Příliš nenadšen Joseph tedy odjíždí do Barcelony za svou rodinou, se kterou se v minulosti odcizil. Ztracenou víru se v něm snaží probudit jak jeho bratr, kázající nadále v náboženství, tak jeho otec ležící na smrtelné posteli.Joseph po svém krátkém příjezdu začíná vidět cosi podivuhodného a nemožného, co nepatří do našeho světa. Jde o démony mající v úmyslu zabít jeho bratra Samuela.Čím blíže se přibližuje magické datum 11. 11. 2011 jsou útoky démonů horší a Josephovi nezbývá, než svého bratra ochránit, který má sehrát velmi významnou roli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Hovadina galaktických rozmerov. Mohol taký blbý námet aj niekoho napadnúť? Ako vidieť, áno. Film, v ktorom NIČ nefunguje. Absurdný námet, scenáristi museli byť asi riadne naivní a pri písaní sa chechtať, že im niečo takéto prejde. nabudúcri ok pri dátume 12-12-12 určite chystajú kvalitné pokračovanie :). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Diabol, démoni, zlovestné znamenia, záhadné číslo.... to všetko ma naplnilo veľkým očakávaním, no prišla studená sprcha - nezáživné a chaoticky pozliepané až strach. Ten chaos pramenil hlavne zo snahy niečo z tejto kakačky v závere vydolovať. No vyšiel z toho len akýsi blábol o novom náboženstve. O hororovej stránke sa tiež nedá povedať nič pozitívne - pár kapucní a vyvrcholenie utopené v čiernote. Na hranici odpadu. 20/100 ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Zjevení Svatého verbala, verš 6, odstavec 7:"..... A když otevřel pičeť jedenáctou, slyšel jsem hlas jedenáctého zvířete, řkoucí: Pojď, a viz. I pohleděl jsem, a aj, ajajajaj, uň plavý, a toho, kterýž seděl na něm, jméno bylo zmrd, a nuda šla za ním. A dána jest jim moc nad mentály slaboduchými, aby mordovali sračkami unylými, a scénářem tupým, a rozpočtem ubohým, a neherci zemskými." . Dnes už máme desátého, tak kde se ti posraní démoni flákaj... ? ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Bohužel tento film vlastně skoro nic kladného nemá. Já očekával podle obrázků a trailerů pořádný nával hrůzy, že mi půjde mráz po zádech, ale toho jsem se nedočkal. Místo toho jsem dostal 80 minut nějakých nezajímavých kvákanic a velké nudy. Až ke konci se tam něco událo a titulky to završili. Z tohoto filmu nemám kladný pocit, nýbrž záporný. Nechybělo moc a nasolil bych odpad. 10% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

11.11.2011. Toto datum si přímo říkalo o nějaký film, jako je tento. Samozřejmě například se snímkem Číslo 23, který se číselnou tématikou také zabývá, se tento film nedá srovnávat. Vyzvedl bych nápad. Děj a zpracování už mě tak moc nenadchlo, vesměs se tam nic moc neděje, občas nějaká průměrná lekačka. I proto vás (stejně jako mě) překvapí celkem zajímavě vyřešené rozuzlení. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu je pochopitelně mnohokrát k vidění číslo 11. Některé jsou ihned viditelná (např. na hodinách). Jiné jsou lehce skrytá, jako například číslo hotelového pokoje hlavního hrdiny Josepha (Timothy Gibbs) je 713 – když čísla jednotlivě sečteme, dostaneme právě číslo 11. (Hovadin)

Reklama

Reklama