Reklama

Reklama

Nová pouliční droga dokáže svého uživatele vyslat skrze čas a dimenze, ale má jednu nevýhodu: někteří konzumenti přestávají být lidskými bytostmi. Mohou dva kolegové - zkrachovalci zachránit lidstvo před plíživou invazí z jiných světů? Hlavní roli v tomto příběhu hraje droga Soy Sauce, která slibuje zážitek totálního odpoutání mysli od těla. Její uživatelé se pohybují mimo čas a dimenze. Ale někteří se již nevrátí v lidské podobě. Vypuká tichá ivaze z jiných světů a lidstvo potřebuje zachránce. Ale co když místo hrdiny mají lidské pokolení spasit dva zoufalci, kteří si sotva dokáží udržet zaměstnání? Může tato dvojice zastavit děsivou situaci a přinést záchranu? Ne, to opravdu nemůže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (77)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Don Coscarelli zašel příliš daleko do hlouby své bujné fantasie. Z toho co se královsky povedlo v Bubba Ho-Tep jsou zde pouze střípky. Naprostá fantasmagorie při jejímž sledování vám nepomůže ani by jste měli slušně pod kůží. Příliš mnoho náznaků a vodítek aby se nakonec pointa ukázala jako něco sice bláznivého, v podstatě ale nesmírně jednoduchého a lacinného. Tohle se nepovedlo a v trikových sekvencích se mi navíc zdálo, že i docházeli finance. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Sklamanie, už iba s toho dôvodu že začiatok mal pekný rozbeh. úvodná scénka zo sekerou nemala chybu.. po nej som čakal štýlovú chuťovku no na smolu, spôsob akým bol film nakrútený, ma to ďalej doslova hnevalo. Keď si spiatočne prehrám všetky udalosti v tejto snímke, tak konštatujem že sa tu nachádzajú výborné nápady. Je ich tu toľko že ma udivuje prečo to režisér nahral takýmto komerčným twilightským štýlom.. fúúj. Halucinácie a miešanie času mali vynikajúce nápady v scenári to muselo vyzerať luxusne no na plátne to spolu s fádnymi efektami stratilo na sile. Keby sa aspoň trocha inšpirovali filmom strach a hnus v Las Vegas vyzeralo by to oveľa lepšie. Ale čo už PEGI - 13 a peniaze nepustia. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Velkej a divnej úlet s kupou výbornejch nápadů. Střídavě jsem se v tom ztrácel a nacházel, ale v zásadě jsem si tu ukecanou nechutnost docela užil. Plusem bylo i sympatický herecký obsazení. Kdyby se mě někdo teď zeptal, o čem to vvlastně bylo, nejsem si jist, jestli bych dokázal plnohodnotně odpovědět. Ale to je v tomhle případě asi jedno. 60% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Hodně velkej úlet. Chvílemi nuda, chvílemi celkem zajímavé nápady, tak či onak, pokud někdo myslel tento film vážně v rámci žánru komediální horor, tak to měl natočit jinak. Udělat z toho cool vychytanou zábavu bez zbytečných nechutností a trapáren. To se ale bohužel nepovedlo, takže hodnocení nebude ani průměrné. 40% ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Ujetý mix Interstate 60 a Davida Lynche, buddy a teen komedií a nezávislého sci-fi. Těžko popisovat film, v kterém se každou vteřinu může stát úplně cokoliv - navzdory dada vyprávění a surrealistickým momentům se ale film pevně drží své story a především, dokáže si po celou stopáž udržet "feeling good" pocit, o což šlo asi především. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné novely od Davida Wonga. (Corpsegrinder)
  • Režisér Don Coscarelli sa dostal k románu Davida Wonga náhodou, upozornil ho na neho email z Amazon.com, ktorý mu ju odporučil. Hneď ako si prečítal, o čom to je, nadchlo ho to tak, že sa rozhodol natočiť film. (beso74)
  • V knihe nie je upresnené, kde sa dej odohráva, vo filme je ale situovaný do fiktívneho mesta Sherwood, Illinois. (beso74)

Reklama

Reklama