Reklama

Reklama

Skupina studentů se vypravila do opuštěného městečka bývalých zlatokopů. Výlet se však brzy změní v boj o život. Místo, kterému původní osadníci dali jméno Ráj, se stane peklem, ve kterém musejí lidé bojovat o přežití s vlky... (TV Prima)

Recenze (24)

tron 

všechny recenze uživatele

John Rebel naozaj nie je žiadny rebel. Po medveďoch úspešne ponížil aj ďalšie hororové zvieratá – vlky. Tí síce nie sú až takí strašidelní, ako medvede, ale s trochou záujmu sa dá dobre pracovať aj s nimi. Tú trochu záujmu však pán režisér nemal a jeho snímka pôsobí mimoriadne nízkorozpočtovým dojmom. A to nielen po vizuálnej stránke (niečo do seba má snáď iba dávno opustené mestečko zlatokopov, ale ani ono nie je žiadny zázrak), ale i scenáristickej a hereckej stránke. Postavy, herci, scenár, to všetko je dno. Režisér sa zjavne ani len nesnažil, aby mu z toho vyšlo aspoň béčko a tak je výsledkom céčko. Ako minule, aj teraz siahol po reálnych zvieratách, ale čo z toho, keď s nimi ani teraz nie je dostatočne zručne narábané, celé to vyzerá nerealisticky a hlúpo, vlky vrčia a ceria tesáky, ale scény s nimi boli zjavne nakrúcané samostatne, čiže interakcia s ľudskými hercami je takmer nulová. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jen počkej, zajíci! proti městu vlků vede v počtu vlků. Ve městě vlků není jediný. Lidé se tu chovají hystericky, aniž by z toho byly cítit emoce, jsou vyděšení a nechovají se, jako člověk v ohrožení, milují a jiskří to tam, jen když se škrtne zapalovačem. Nad jejich logikou by člověk zaplakal. Nad vlky také. Sápou se po lidech do domu, přitom kňučí a vrtí ocasy. Tohle dělá náš Alík, když chce míček, co má ve vedlejším pokoji. Ten film je mizérie, ale dát tomu odpad? To tu lidi nemají rádi psy? ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby někdo uměl film střihnout, aby scény navazovaly a nasvítit, aby přes herce nebyly šmouhy, ale scénář se mastil na place, zmíněné herce hráli kamarádi a to hlavní, zdivočelé, ale všemi mastmi mazané vlky nahradil při vší té lenosti pár docela přítulnými psíky. Nejsem žádným milovníkem psů a když sousedův třiceticentimetrový ratlík vyskakuje na plot, představuju si, že přeskočí a v ruce držím pevně svazek klíčů, ale tahle parta psíků,jejíž hlavní aktivitou je postávání a pobíhání kolem lehce proskočitelných prken, vypadala, že bych je i podrbal. O pitomostech v chování postav a jednotlivých dějových záškubech darmo mluvit. Jednu dám za to, že jsem neusnul. Ale negarantuju, že se to někomu stát může. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Bol to vlastne horor? Správne, nebol. Ešte že som od toho nič nečakal. Samotný nápad nie je ničím zaujímavý, pretože skupinka ľudí zatvorená v dome a obklopená nejakými predátormi tu už bola, ale čakal som aspoň nejakú akciu, naháňačky, a predovšetkým krv. Keďže to chýbalo, tak si to nijaký hororový fanúšik neužije. Vlastne sa tam ani nič zaujímavé neudialo. Nakrútené je to slušne a na hladné šelmy sa pozerá dobre, ale bez gore to jednoducho nejde (najskôr je to zase PG-13). Samozrejme ma to zaujať nemohlo, ale nevidím to ani na úplné dno - hlava ma nerozbolela, neurazilo ma to, a ani nenasralo (veď ani nemalo čím). Akurát nudilo, ale s tým sa stretávam neustále. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sakra a já si říkal že Bear nebylo nějak extra špatný. No Wolf town je dost špatný. Ono když ti vlci vypadaly tak rozkošně a pár z nich vypadalo přesně jako můj pes(malamut), tak jsem těm vlkům dost fandil. Nicméně tenhle film postráda cokoliv co bych od takovýhle ho filmu čekal. Zábavnost, pár cákanců krve, atd... Škoda překvapení jako u Kruté rasy se nekoná. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama