Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitel Ceny Akademie Cuba Gooding Jr. (Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jerry Maguire, 1996) se představuje v roli novináře Lewise Hickse, specialisty na brutální vraždy. Když Hicks jednoho dne objeví zohavené tělo své nové přítelkyně a do ruky se mu dostane děsivý deník se jmény dalších plánovaných obětí sériového vraha, musí najít způsob, jak krvavým jatkám zabránit dřív, než bude pozdě. Tikot hodin je napínavý psychologický thriller, který navazuje na tradici filmů Mlčení jehňátek a Sedm. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

1860 

všechny recenze uživatele

Možná mi film zkazil ještě horší český dabing než normálně, proto se předem omlouvám.. Každopádně se jedná o film přeplněný velkým množstvím klišé, které vám zážítek, je-li nějaký, hodně znepříjemňují a nezachrání to ani strašidelný McDonough.. V tomto hávu se vám myšlenka "chlapce, který se vrátí z minulosti, aby se pomstil všem, kteří mu ublížili", jeví dost neoriginální.. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„tik tak, tik tak, tik tak“ Možná jenom stačilo nepoddat se faktu, že se právě netočí očekávaná událost roku, přidat trochu víc snahy nebo se místy vyhnout do očí bijícímu diletantismu a mohlo být vymalováno. Byli pasáže, kdy jsem si připadal, že právě sleduji nadstandard, bohužel po nich hned následoval políček od pánů filmařů. Tikot hodin určitě nenavazuje na tradici filmů jako Mlčení jehňátek nebo Sedm, jak stojí psáno v oficiálním textu distributora (i když byli minuty, kdy k tomu neměl daleko), ale jednou určitě bude neurážejícím zpestřením všedních dnů na našich televizních stanicích. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jestli by se postava Cuby Goodinga mohla živit jako novinář? Tak to já jsem asi čínský papež. Vždyť tomu člověku než něco dojde. Divák tím pádem prožívá nervy hlavně kvůli tomu, protože jinak by se děj nemusel ani hnout. Náš novinář má neskutečný problém si zapamatovat tři jména a tři datumy, které si projistotu musí napsat na papír a opravdové utrpení zažívá v době kdy o papír příjde. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

To, co se ze začátku zdá, jako celkem slušná krimi, upadá do bezvýznamného sci-fi. DVD hlásá - návaznost na Mlčení jehňátek, či Sedm. Pokud vezmete první hodinku filmu, zavřete oči a představíte si Ačkové hrdiny s perfektní výpravou, pak možná v dálce shlédnete podobnost. Ovšem pouze do chvíle, než celý příběh padne a to díky pointě cestování v čase, stává se z toho hotový béčkový brak. Rozhodně nedoporučuji se zabývat logičnem, protože to hlava nebere. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Špatně zahraná a ještě hůře zrežírovaná tragédie s pitomým scénářem, kde ani ten time travel nedává smysl. Čekal jsem sci-fi béčko ve smyslu levnějšího filmu, ale Ticking Clock je vyloženě televizní céčko se vším, co k tomu patří. A se scénářem, který by obstál leda jako epizodický filler v nějakém nenáročném sci-fi seriálu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge ve státě Louisiana. (Terva)
  • V kalendári možno vidieť, že 17. apríl 2011 je sobota. V tento deň bola v skutočnosti Kvetná nedeľa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama