foto

James DuMont

  • nar. 12.8.1965 (53 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wonderland
2018 Mind Puppets
2017 Heart, Baby
Landline
2016 Deepwater Horizon: Moře v plamenech
Půlnoční dítě
Snatched
2015 Jurský svět
Little Boy
Spatřil jsem světlo
Trumbo
2014 Catch Hell
Get On Up - Příběh Jamese Browna
Hello, My Name Is Frank
Na vítězné vlně
Naboso
2013 Klub poslední naděje
Komorník
Nezapomeň na lásku (TV film)
2012 Grázlové z vidlákova
Rock Jocks
Speed Demons
Univerzální voják 4: Odplata
2011 Divoká karta (TV film)
Garde na výletě
Inside Out
Rande u přepážky
Seconds Apart
Tikot hodin
Úkryt (TV film)
2010 Cesta do hlubin země Prométhea (TV film)
Chameleon
Enemies Among Us
Knucklehead
Predátor X
Super pes
2009 Drool
Open Road
2008 Dívka na rychlých kolech
Infekce
2007 Cellar Door, The
Dannyho parťáci 3
Pandemie (TV film)
2006 Statistics
2005 Dating Games People Play
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
Válka světů
2004 Riskni to s Polly
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
Seabiscuit
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Rozbal to naplno (TV film)
2000 Láska a basket
1999 Bellyfruit
1998 Barvy moci
Erasable You
In Quiet Night
Války Pentagonu (TV film)
Winchell (TV film)
1997 Peacemaker
1996 Bomba
1994 Nebezpečná rychlost
1993 Combination Platter
1983 Listen to Your Heart (TV film)
Třída
1980 Bratři Bluesovi

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 485 (S02E12)
Timeless (TV seriál)
Hollywoodland (S02E03)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
2016 Quarry (TV seriál)
Na lopatkách (S01E02)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Den otců (S02E14)
2015 Zoo (TV seriál)
Síla zvuku (S01E06)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
The Way In (S02E03)
New Coke (S02E02)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Večírek smrti (S04E09)
Edward Mordrake, část druhá (S04E04)
Zrůdy za denního světla (S04E02)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Náhradníci (S03E03)
Údy (S03E02)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vánoční valčík (S05E10)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Mstitel Cape (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
The Full F**k You Finger (S03E03)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Víte, co to znamená? (S01E01)
Chirurgové (TV seriál)
V jediném okamžiku (S06E11)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Se mnou se pobavíš (S07E05)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Vzpomínky na minulost (S06E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vášeň na ledě (S04E12)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Pod tlakem (S03E22)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Modelka (S02E13)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Krutost (S11E02)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Halleyova kometa (S01E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
2002 That Was Then (TV seriál)
2000 Then Came You (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Let Bartlet Be Bartlet (S01E19)
1998 Becker (TV seriál)
That's Life (TV seriál)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Souboj Taylorů (S07E02)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
The George Carlin Show (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Conspiracy (S03E02)

Dokumentární

2017 Forever 'B'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace