foto

Yancey Arias

  • nar. 27.6.1971 (46 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Canal Street
2017 Secrets of Deception
2016 Hands of Stone
Restored Me
2015 The Outfield
2014 Chavez
2011 América
Tikot hodin
2010 Legie
Undocumented
2009 Street Dreams
Za nepřátelskou linií 3: Kolumbie
2008 Hotel California
Učebnice smrti (TV film)
2007 Smrtonosná past 4.0
2006 Stávka (TV film)
2002 Stroj času
2001 Home Invaders
1998 Crossfire
Ostrý tým (TV film)
1997 Destination Unknown
Mrtví muži netančí
1996 Educating Matt Waters (TV film)
1992 Nevinná krev
1991 Guilty Until Proven Innocent (TV film)
1990 Zločinná spravedlnost (TV film)

TV seriály

2017 Queen of the South (TV seriál)
Que Manden los Payasos (S02E10)
Sólo el Amor de Una Madre (S02E09)
Sacar con Sifon el Mar (S02E08)
další epizody (7)
Bosch (TV seriál)
The Smog Cutter (S03E01)
2016 Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot (TV seriál)
American Gothic (TV seriál)
Freedom from Fear (E11)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Shooter (TV seriál)
Exfil (S01E02)
Bosch (TV seriál)
Queen of Martyrs (S02E09)
Exit Time (S02E07)
Heart Attack (S02E06)
další epizody (5)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tak vždy k tyranům (S02E01)
2014 Inteligence (TV seriál)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Sbohem a opatruj se (S03E24)
Castle na zabití (TV seriál)
Říše snů (S06E02)
Valkyrie (S06E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražedná terapie (S09E02)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Child Predator (S01E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Life We Chose (S02E15)
2011 Pomsta (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Čas minulý (S03E07)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Lov (S01E22)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Where There's Smoke (S04E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sangre Por Sangre (S07E04)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2007 Drive (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Robin Hood (S04E05)
2006 Po právu (TV seriál)
Povolání: Zloděj (TV seriál)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Three (E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hadi (S05E12)
2003 Kingpin (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pokrevní bratři (S02E01)
2002 American Family (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Znovu čarodějky, část druhá (S04E02)
Znovu čarodějky, část první (S04E01)
JAG (TV seriál)
Vycházka (S06E18)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Legacy (S02E04)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
14 metrů na délku (S01E02)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Stalker (S08E18)
1996 Promised Land (TV seriál)
Swift Justice (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2004 Retrosexual: The 80's (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace