Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitel Ceny Akademie Cuba Gooding Jr. (Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jerry Maguire, 1996) se představuje v roli novináře Lewise Hickse, specialisty na brutální vraždy. Když Hicks jednoho dne objeví zohavené tělo své nové přítelkyně a do ruky se mu dostane děsivý deník se jmény dalších plánovaných obětí sériového vraha, musí najít způsob, jak krvavým jatkám zabránit dřív, než bude pozdě. Tikot hodin je napínavý psychologický thriller, který navazuje na tradici filmů Mlčení jehňátek a Sedm. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

Joppo88 

všechny recenze uživatele

Taká detská naháňačka s mini strojom času v rukách malého génia/vraha... Žiadna sláva, žiadne nečakané zvraty - ani zvratky - sem-tam trochu krvi a to je asi celé... Keď to beží popri nejakej práci či oddychu - veľmi vhodné, ale na stopercentné sústredenie a vychutnávku by som zvolil rozhodne niečo iné. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kdy od začátku se to tváři jinak, než to ve skutečnosti je. Což beru jako plus, protože to nemá zas až takové mezery. Což mě přivádí na myšlenku, že já to pobral a vysvětlení jsem si na to utvořil narozdíl od některých uživatelů tady. JInak děj kvapí, čas taky a do kupy jako jednohubka to jde. ()

Reklama

ZdenoLo odpad!

všechny recenze uživatele

A ja že to bude ďalší priemerný krimi thriller no a s toho sa nakoniec vyklube kokotinka s cestovaním v čase. No nevedel že či sa mám smiať alebo plakať. Ten kto toto spáchal musel mať sakra kvalitné drogy alebo skôr nariadenú psychiatrickú liečbu. ! SPOILER ! Muž čo vymyslel stroj času sa vracia do minulosti aby vraždil tích ktorí mu ubližovali alebo dokonca budú ubližovať?! Však to musí byť smiešne aj 5 ročnému retardovanému decku. A ešte k tomu tak debilne napísaný scenár. Odporúčam pozrieť tak max prvých 10-15 minút a stop ! Jediné jedno plus bol večný záporák Neal McDonough ktorý sa ani nemusí vžívať do role lebo ako psychopat vyzerá aj keď sa tvári prirodzene. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Felicia Carson !! Svobodná, bezdětná.. Zemře dneska !! Vidíš ?? Je to psáno, tak se to musí stát.." Překvapivě dobrá, jak říká Ďurko Červeňák, pizdovina, v níž ta psychologická rovina šlape nepoměrně lépe než vše ostatní, a které ta třetí hvězda unikla snad jen o pinďoura Cubova zaprášeného strejdy Oskárka.. Musím říct, že mě ty vyloženě béčkové projekty režiséra Ernieho Barnabashe až na výjimky hodně baví, vybírá si potenciálně velmi silné a zajímavé příběhy s dost odvážnými motivy, které však téměř vždy doplatí na zhovadilost scénáře, tady John Turman nejspíš sám sobě operoval čelní lalok, nicméně téměř nikdy vyloženě nezklamou.. V případě velmi svižného Tikotu hodin mě ty kiksy tvůrců mrzí jako málokdy, protože ten rozhodně platí za nejsympatičtější sólo snímek Cuby Goodinga Jr. za hodně dlouhou dobu, navíc svou roli si hodně užívající Neal McDonaugh, stejně jako jeho mladší já Austin Abrams, hláškuje jako o život.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jestli by se postava Cuby Goodinga mohla živit jako novinář? Tak to já jsem asi čínský papež. Vždyť tomu člověku než něco dojde. Divák tím pádem prožívá nervy hlavně kvůli tomu, protože jinak by se děj nemusel ani hnout. Náš novinář má neskutečný problém si zapamatovat tři jména a tři datumy, které si projistotu musí napsat na papír a opravdové utrpení zažívá v době kdy o papír příjde. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • V kalendári možno vidieť, že 17. apríl 2011 je sobota. V tento deň bola v skutočnosti Kvetná nedeľa. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge ve státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama