Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (119)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Byl to můj úplně první turnaj, který jsem sledoval (ve svých 10) a prožíval jsem ho od samého začátku až do posledních zlatých vteřin finále. Neskutečné, co dokázal tento tým, a pro mě je to nezapomenutelný zážitek plný skvělých momentů, na které vždycky rád vzpomínám. Rachůnek, Marek, Jágr, Rolinek, Vokoun, Koukal, Klepiš a všichni ostatní jako jeden tým v jedné nádherné pohádce. A samozřejmě skvělý Záruba! Bohužel, stejně jako jsem brečel radostí z titulu mistrů světa, jsem o necelý rok a půl později brečel smutkem z nešťastné události v Jaroslavli. Tak ať tento dokument slouží chlapcům jako památka v hokejovém nebi. ()

psycholog 

všechny recenze uživatele

Pěkně zpracovaný dokument o týmu, který se už před šamionátem odepisoval a spíše se očekávalo, že nepostoupí ani do vyřazovací části. Rozhovory jsou výborné, zvláště s Jaromírem Jágrem který svýma názorama velice překvapil a já jsem jenom mohl souhlasit. Sami víme, že většina těch co odmítli reprezentovat, odmítli spíše z důvodu neúspěchu na hrách ve Vancouveru a vůbec dlouhodobých neúspěších českých hokejistů - ano brána zla ČTVRTFINÁLE!:) Ale to teď můžeme hodit za hlavu, porazili jsme všechny "těžší" týmy, lépe řečeno ty, které se řadí mezi světovou špičku. A porážka rusů ve finále, beru za opravdu úžas - co měli za hráče, ale nedokázali hrát za tým, hráli to hezky na sebe a každej chtěl střelit více branek než druhý, no tak vyhrajou ty co hrajou týmově:) JSME MISTŘI A NAZDAR! ()

Reklama

gemkio_cz 

všechny recenze uživatele

Nejemotivnější mistrovství světa od rozdělení z pohledu českého fanouška. Úžasná cesta podceňovaného a v určité fázi i odsuzovaného týmu (včetně mě) k pravděpodobně nejsladčímu titulu v historii. "Rachna Kachna to to letělo" se mi navždy vryje do paměti a vždy když to slyším/vidím ten moment, běhá mi mráz po zádech. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Dokumentární snímek o vítězství podceňovaného českého týmu na hokejovém mistrovství světa v Německu 2010...60 minut sestřihů a rozhovorů z hokejového šampionátu, které sledovali milióny lidí a já nebyl samozřejmě vyjímkou. Sport, který miluju, ale který raději hraju a sleduju živě. Proto nedávám plný počet, ale i tak je tento dokument příjemnou vzpomínkou na nejkrásnější pocity a zážitky. 75% ()

vlastimil.ferko 

všechny recenze uživatele

Tam kde už to vypadá, jakoby vše skončilo, se většinou najde poslední kapička naděje a malá jiskra něčeho, co dá vzplanout něčemu neuvěřitelnému. Stalo se to nám a to jsme měli tým poskládaný z mladých kluků. Tohle by se dle mého nestalo, kdybychom těch 25 omluvených hráčů v sestavě měli. Vážně... NÁDHERA ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama