Reklama

Reklama

Ossakhan yeonae

  • Jižní Korea 오싹한 연애 (více)

Obsahy(1)

Pouličný kúzelník Jo-goo si počas jedného zo svojich vystúpení všimne v publiku hrozne vyzerajúce dievča, Yeo-Ri, ktorá v ňom vzbudí inšpiráciu pre jeho "Horror Magic Show". Show sa stane úspešnou potom, čo sa Yeo-ri u Jo-gooa zamestná a hrá úlohu strašidla v skrini.
Yeo-ri má schopnosť vidieť duše mŕtvych od autonehody, ktorá sa odohrala v čase jej štúdia na vysokej škole. Jej život je kvôli tejto schopnosti osamelý a desivý, no Jo-goo ju má čoraz radšej. Podarí sa mu však prekonať strach z vecí, ktoré sa okolo dievčaťa dejú? (ČSFD)

(více)

Recenze (68)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně velká žánrová prolínačka, která ke konci víc a víc směřuje k romantice, ale co na mě působilo nejvíc byla kouzla, bohužel zrovna těch tam byla nejmíň. Nicméně jednou jsem se i leknul, jednou dojal a opakovaně zasmál a ta kočka jménem Ye-jin Son se mě hodně líbila, šoda že tam k ní přisoudili takovýho polosmetáka, měla jsem hlavní roli hrát já. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Korejské romance můžu pro jejich cit a originalitu ve všech směrech. Bohužel "Ossakhan Yeonae" mě nedokázal zaujmout tolik jako jiné kousky korejské kinematografie a i přes jeho originalitu, vizuální styl i dobré herecké výkony jsem se u filmu moc dobře nebavil a po celou dobu mě nedokázal nijak nadchnout. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ye-jin Soon bych asi sežral všechno, jak to ta holka dělá ? Když se ve filmu poprvé objevila, přišla mi jako nevýrazná šedá myška, postupem času mi byla sympatičtější a sympatičtější a na konci jsem pocítil slabé cosi u srdce, možná to byly jen příznaky počínající arytmie, nevím jistě, každopádně je Eerie Romance příjemnou kardiologickou záležitostí s jemným nepřepáleným asijským hihihumorem ( až na pasáž v titulcích, to už fakt nemuselo být), jemným hororovým nádechem ( no místy se ten nádech mění v hluboké hororové zachrchlání, to zas ne že ne) a prostě a jednoduše jemnou a krásnou Ye-jin Son :) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Až sa ráno zobudíš a uvidíš ju bez makeupu, prebehne ti mráz po chrbte..." Na úvod trailer. Vydarená romantická komédia pre príjemný večer vo dvojici. Nesie v sebe i hororový vánok a trocha strašidelnej atmosféry, ale vždy to vyústi v nejakú vtipnú pointu, takže hororovú zložku treba brať s nadhľadom. Hlavná predstaviteľka je sympatická kórejčanka, ktorej úloha veľmi sadla. Nekupujte jej pivo, pretože potom sa v nej prebúdza ukecané a úderné dievča, ktorá na chlapoch trhá košele. Hlavný predstaviteľ to zistil, preto má náhradnú košeľu vždy po ruke. Film sa čiastočne točí aj okolo kúzelníckeho prostredia a aj preto je trochu iný, ako typické romantické komédie. Trocha nadbytočných kórejských sĺz v závere padne (na letisku), ale dajú sa prežiť. Za najväčší plus beriem fakt, že v závere nikto neumrel a končí sa happyendom, tak ako by romantické komédie mali. Romantika po kórejsky mi zatiaľ vždy sadla. 80%. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Perfektní, perfektní, perfektní! Přesně takové filmy miluji. Vůbec jsem netušila, jak chtějí skloubit romantiku s hororem, jim se ale podařilo udělat z toho také skvělou komedii a občas i lehké drama. A tak z toho vznikl film, od kterého jsem se nemohla odtrhnout. A teď ještě napíšu tu několikrát ohranou větu, Ye Jin Son je úžasná herečka! A ten kluk byl moc dobrou volbou. Nemám co řešit...5* ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama