Reklama

Reklama

Maskovaný vrah je polomrtvý odvezen lidmi ze své organizace do tajné nemocnice, kde mu je implantován obličej a zotavuje se ze svých zranění. Poté může pokračovat ve svém řádění a pomstít se těm, kteří ho málem připravili o život... Chromeskull, zabiják s chromovou maskou, je odvezen svou organizací do tajné nemocnice, kde mu je implantován obličej a zotavuje se ze svých zranění. Jeho poskok Preston zatím chytí slečnu, která mu zranění způsobila, a zabije ji. Se zavražděnou dívkou byl i mladík jménem Tommy, kterého chce organizace také zabít.
Po třech měsících se Chromeskull opět postaví na nohy a jeho podřízení pro něj mají novou zábavu. Je to mladá dívka jménem Jessica, která je na očním spolu se svou matkou. Má před operací očí a špatně vidí. Chromeskull si pro ni přijde a při tom zabije i její kamarádku. Na místo činu přijedou policisté, kteří vyšetřují oba případy zavražděných dívek. Tommy se mezitím dostane ke své přítelkyni, kam přijde i Chromeskull a jeho přítelkyni zabije. Tommy si mezi tím odskočí ven, tam ho chytnou policisté a odvezou ho na policejní stanici, kde ho vyslechnou. Mezitím si Preston vyrábí nástroje na mučení a vyhrožuje Jessice...
Jessice se podaří vysvobodit a zavolá své matce. Stále však je v uzavřené továrně, odkud se dostat nemůže. Matka zburcuje policii. Mezitím pomocník Chromeskulla Preston zabije policistku, která se vydala pátrat poblíž jejich úkrytu. Preston se pak vydá na policejní stanici a chytí Tommyho.
Policie pošle další kolegy k místu, kde se ztratila pátrající policistka. Mezitím Preston dovleče Tomyho do skrýše. Chromeskull Prestonovi sdělí, že už ho v rámci organizace nepotřebuje. To se Prestonovi nelíbí...
Tommymu a Jessice se podaří vysvobodit. Tommy jí řekne, že Chromeskull zabíjí holky a natáčí si to. Pak zavolá na policii a ta se ho snaží vystopovat podle mobilu. Mezitím se Preston oholí dohola, protože chce být jako Chromeskull, a také si nechá vytetovat lebku na břicho. Dva policisté zatím dorazí ke skrýši, kde objeví auto kolegyně. Zavolají posily a rozhodnou se pátrat dál... (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Gore slušné, ale jinak poměrně nuda. Ono již ten český distribuční název mnohé napoví. Ale jo, příjemně překvapil nejmladší z Beverly Hills 902 10 Brian Austin Green a, samozřejmě Danielle Harris, kvůli níž si to patrně většina lidí pustí. Ale prostě čím déle ten film trvá, tím je nezáživnější. Tady mělo zůstat jen u jedničky. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tentokrát musim jít do nadprůměrných čísel. Tohle je totiž MASAKR!!! Chromový zabiják má svojí práci rád, a tak po sobě nechává ještě větší svinčík, než minule. Boda, řeže, seká se svým typickým náčiním plus několika efektními vylepšováky, a fandovské srdce bije radostí. Změna prostředí a nahlédnutí do tajemné organizace filmu určitě pomohlo. Dokonce mě ani nesral David Silver s Myersovo dospělou neteří. Jak jsem se u jedničky místy nudil, tak jsem se u dvojky výborně bavil. A trojka by bodla. P.S. Po závěrečných titulkách film pokračuje! ()

Reklama

helljahve 

všechny recenze uživatele

Lacná kamera, hrozné herecké výkony, tupé dialógy, o hudbe sa tu hovoriť nedá, postavy sa správajú ako tupci (hlavne policajti), slizký Brian Austin Green ( slizký bol už v Beverly 90210) ..., no vyzeralo to na odpad. Ale. To GORE!!! Kua, to ma odrovnalo. Nádhera. Všetko čo som napísal v 1. vete odpustené. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...ALE UDĚLÁ TI ODPORNÉ VĚCI. VÍŠ? ZATRACENĚ ODPORNÉ VĚCI. HROZNĚ, HROZNĚ ODPORNÉ VĚCI. I MĚ SE Z NICH DĚLÁ ZLE“....... /// Na počátku mě napadá.... neměl jsem se nejdřív podívat na jedničku? Na konci (kecám, bylo to mnohem dřív!) odpověď znám (neřešte to!). To, proč holka s mobilem za 10 litrů leží (mrtvá) v levným motelu se za chvilku vyřeší taky (skoro) samo. Ženských – jako materiálu – je na světě prostě dost. A můžou bejt tvrďačky jaký chtěj, když se na scéně objeví uchylák v masce, s nožem (asi dárek...) od Johna Ramba – vyměknou. Za chvíli z nich chčije krev a ... – má smysl něco dodávat? Béčkově jednoduchej příběh, v němž sebemenší komplikace znamená smrt scénáristy. Zábavný věci? Nože + práce s nimi a Einsteini převlečení do policejních uniforem. Záporný emoce? Spíš ne, protože jsou to všechno pičusové! Poučení? Nikdy nehrej v Beverly Hills 90210, protože ti z toho hrábne. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju holky s úsměvem ,,na Jokera“. 2.) Mám slabost pro úchylný seriálový herce a sériový vrahy. 3.) Thx za titule ,,Jemu, tedy IDžOR(ovi)“ a ,,Holesinska.M“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Druhý díl začíná tam kde první skončil, i když mi to přišlo poměrně zbytečné. Hlavní postavy z předešlých dílů se tu totiž moc neohřejou. Dvojka je klasickým případem klišé. Máme tu více vrahů více krve a hlavně neskutečně zbytečný a nudný a hlavně hloupí scénář který je díky sektě která sleduje vraha naprosto praštěný. Nicméně gore je opět na vysoké úrovni a každá vražda potěší. Co ale nepotěší jsou 2 věci, film mi přijde celkově dost levný oproti předešlému dílu a některé scény jsou vyloženě odfláklé. Druhá věc jsou postavy které jsou stejně jako hlavní hrdinka z prvního dílu do jednoho nesympatické a strašně jednoduché a jejich chování je opravdu na facku. Mají takových příležitostí něco udělat ale udělají leda hovno a výsledek je většinou jejich smrt. Laid to rest série je podle mě hodně solidní. Jen ta dvojka celkově dost pokulhává ale na nudu si stěžovat nemůžu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Když je Jessica (Mimi Michaels) unesena, zůstane její telefon v bytě, ale později, když je uvězněná, vyndá z kapsy telefon, který má však mít policie. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém Los Angeles ve státě Kalifornie. (Terva)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Terva)

Reklama

Reklama