Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

skinny 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, přičemž slovo "komedie" je silné slovo. Spíše romantické klišé na hranici mezi komedií a rodinným melodramatem. Nenadchne, neurazí. I přes nespočet hvězdného obsazení nečekejte nic oslnivého, či převratného.Je to sympatický rodinný film, u kterého po prvních dvaceti minutách víte, jak skončí. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Film na roztrhání. Zachraňování vztahu a malých fotbalistů totiž Butlerovi jde mnohem hůř než zachraňování prezidentů. Jedno klišé střídá druhé, příběh drhne a nedokáže vykřesat jedinou zajímavou scénu. Emoce jsou na nule a nikde na obzoru ani humor ani žádná sympatická postava. A ne George jsem nepřehlédl, ani on není sympatická postava. Navzdory tomu, že jsem romantickým komediím schopen mnohé odpustit, tentokrát palec dolů. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Od borce kvalit Gabriele Muccina, který dokáže natočit tak citovou bombu Sedm životů, bych čekal mnohem více, kor když si k filmu přizve takový ostřílený mazáky jako Gerarda Butlera či Dennise Quaida... O ženském obsazení netřeba mluvit, vždyť Jessica Biel, Catherine Zeta-Jones a hlavně Uma Thurman, to jsou dnes už persony ženského Hollywoodu. Prostě filmek na jedno pokoukání. Čistý průměr... 50% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nespoľahlivý blbec ako vzorný otec na štvrtinový úväzok, s tým sa nejako neviem stotožniť. A do postele mu lezú tie najväčšie sexbomby spomedzi mamičiek, to by som zase bral, len nehrám futbal. Americký mužský sen v romantickom klišé zachránili len tie herečky, škoda, že Uma tam mala primalý priestor, aj vo svojom požehnanom veku bola na zožratie. Nereálny koniec jednu hviezdu bohužiaľ ubral, vo filme chýba pohľad na vec z druhej strany, máme tu len pohľad nášho mača. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Sice všichni nadávají na mnoho cliché scén, ale mě tento pohodový snímek bavil většinu stopáže (především první hodina je hodně povedená, kde těch šablonovitých věcí je ještě minimum). Hlavní devízou filmu je mnoho známých herců. Jinak snímek stojí zejména na Butlerovi a jeho fotbalovém projevu. Není to komedie, ale rodinný film s romantickým nádechem. Film mezi 3/4 hvězdami, poněvadž hlavní postava hrála za FC Liverpool, tak zůstanu ještě u 4 hvězd:o)). ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • The New York Times film označil za „najhorší film roka 2012“. (Arsenal83)
  • Projekt začal ako bejzbalový príbeh s názvom „Confessions of a Little League Coach“, ale neskôr sa šport zmenil na futbal. (Arsenal83)
  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)

Reklama

Reklama