Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler nám dokázal, že je furt sexy, ale na tom prostě nejde stavět celý film (i když se o to tvůrci pokoušeli). Shrnutí této "komedie"? Vezmete playboye kapku za zenitem, který je ukázkovým případem životního zkrachovalce (bývalý zraněný fotbalista nečekaně), přisypete pár postarších roštěnek, které jsou stále krásné a čpí sex-appealem jako Uma, Judy a Catherine. Potom přihodíte exmanželku Jessicu Biel, obyčejně působící oproti těm roštěnkám, za to nejvíc krásnou a přirozenou, jíž se snaží zkrachovalec získat zpět, ačkoliv už chystá svatbu s jiným. K tomu přidáte prachatého vypočítavého a na kamaráda si hrajícího žárlivce a přitom nevěrníka Dennise Quaida. Přihodíte syna, na nějž otec sere a máte z toho tento podprůměrný film s asi třemi dobrými vtípky. Ale na nějaký ten všední večer po práci na odpočinek jako dělané. ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Sice to není komedie k popukání, ale i tak trošku nadhodnotím, protože se jedná o velice milý film u kterého se místo velkého smíchu dostavuje spíše chvilkové pousmání. Ač je podobných filmů strašně moc, zde vše funguje tak, jak má a to i díky sympatickým postavám. Známých herců je tu dost dost a fotbalové prostředí taky neuškodí.***19.9.13 Svědomí pracuje, takže zase snižuji. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vôbec som si nevedel predstaviť Gerarda Butlera v roli profesionálneho futbalistu, ktorý po konci kariéry sa vracia na začiatok a začne trénovať detské futbalové družstvo - a neskôr sa na neho začali lepši rozvedené ale aj vydaté mamičky detičiek jeho teamu. Vôbec to nebolo až také zlé ako tu väčšina ľudí píše, aj keď to bola štandardná romantická komédia, ale celkom spestrená tou futbalovou tematikou - aj keď to nebola dominantná časť deja. No ešte viac ten film oživili také krásky ako Cahterine Zeta-Jone, Jessica Biel, Uma Thurman, Judy Greer, atď. Takže aj keď film začal nudiť, tak stále bolo na čo pozerať... Ale malo to celkom spád, aj keď ten koniec bol až príliš predvídateľný (možno by nebolo zlé netlačiť všade happyend za každú cenu). ()

pm 

všechny recenze uživatele

Je docela smutné sledovat proměnu evropských autorských režisérů v hollywoodské řemeslníky podprůměrných břeček, přestože jakousi logiku ten proces má. Každopádně: "Playing for Keeps" nefunguje jako komedie, natož sportovní drama... jde jen a pouze o dokonalý příklad nevyužitého potenciálu, kde sympatické obsazení a fajn příběh zabíjí hromadění (h)různých klišé. Škoda, protože o důvod víc, abych se nadále vyhýbala žánru romcom ze současné americké produkce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Chlap na roztrhání" je děsivý film, který se nám snaží říct, že láska je skutečně to jediné a správné a že pro ni je potřeba udělat všechno. Klidně i zničit život ostatním, a nejspíš i sám sobě. Ale konec přece slibuje známé "a žili spolu šťastně až do smrti". Tyhle moderní americké pohádky, které scénáristé splácají za pár minut, když mají dostatečnou finanční motivaci, jsou paskvilem současné tvorby a destrukcí jakýchkoli hodnot. Zábava, která není zábavou, ale nudou. To už opravdu není jiný způsob, jak dát lidem normální romantickou komedii? Budeme je rovnou oblbovat, že ta pravá láska je to nejdůležitější a že je jedno, přes kolik mrtvol je jí dosaženo? Každý si žije svůj americký sen, i když je to šmejd a nezodpovědný blb, co na všechny kašlal. Hlavně, že dostane druhou šanci. Tu si přece zaslouží každý, ne? A pak šanci třetí, čtvrtou... Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/07/chlap-na-roztrhani-2012-15.html ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)
  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama