Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vôbec som si nevedel predstaviť Gerarda Butlera v roli profesionálneho futbalistu, ktorý po konci kariéry sa vracia na začiatok a začne trénovať detské futbalové družstvo - a neskôr sa na neho začali lepši rozvedené ale aj vydaté mamičky detičiek jeho teamu. Vôbec to nebolo až také zlé ako tu väčšina ľudí píše, aj keď to bola štandardná romantická komédia, ale celkom spestrená tou futbalovou tematikou - aj keď to nebola dominantná časť deja. No ešte viac ten film oživili také krásky ako Cahterine Zeta-Jone, Jessica Biel, Uma Thurman, Judy Greer, atď. Takže aj keď film začal nudiť, tak stále bolo na čo pozerať... Ale malo to celkom spád, aj keď ten koniec bol až príliš predvídateľný (možno by nebolo zlé netlačiť všade happyend za každú cenu). ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Co se to tomu Panu Režisérovi Muccinovi tehdy stalo, že natočil něco takového? Včera jsem od něj viděl Otcové a dcery- silná věc, pak jsem si dal reprízu Sedmi životů- nádherná věc a Štěstí na dosah je pro mě film, který už znovu vidět nemusím, protože si ho promítnu, jenom když na něj pomyslím. A teď tohle. Plytká, uslintaná pytlovina, kde ano neznamená ano, ne neznamená ne, kde jsou všichni nadržení, uřvaní, afektovaní a blbí. Překvapení. Se záporným znaménkem. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nepouštěli v buse, kde není moc co jiného na práci, tak bych se k tomu asi nedostal. Potěšila fotbalová tématika, pár vtinějších situací, ale to je asi tak vše. Jinak jedno klišé vedle druhého, klasicky nudný šablonovitý romantický příběh s trapáckými momenty. Prostě ne tak úplně moje parketa. 50% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler je pro mě chap na roztrhání ;) Tudíž si myslím, že hlavní role byla bravurně obsazena ;) Jen nemám ráda označení "komedie", když to prostě komedie není...jelikož si myslím, že k tomuto filmu to opravdu nesedí. Krásné ženy, krásný muž ;) Výborně zasazená role pana domácího, který okoukává "triky" svého podnájemníka, aby ve svém velikém domě nebyl sám :) Klidné, jednoduché a příjemné pokoukání :) ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Jessica Biel mi tady byla krajně nesympatická (což se mi nestává), Uma Thurman tu byla krajně sexy (což se mi nestává) a na to, že ve filmu hráli moji oblíbenci Quaid a Butler, to byla ale příšerná hovadina. Našly by se tam asi 2 zábavný scény, resp. vím, že jsem se tam někde smál, ale přesně si to už nevybavím. Není to film o fotbale, není to film o rodině, není to film o lásce, není to ani film o hledání sebe sama. Měl jsem u toho žehlit a ne si na to vyhradit pěkný večer. 40% (a to přimhouřím obě oči, zacpu si uši a pusu zalepím páskou) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)
  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)
  • Projekt začal ako bejzbalový príbeh s názvom „Confessions of a Little League Coach“, ale neskôr sa šport zmenil na futbal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama