Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Butler jako sexuální štvanec a zoufalé MILFKY...Absolutně zbytečný film, kde je na rodinou podívanou příliš nadržených samiček a na sportovní film málo kopanců do holeně...Romantika zase plná klišé a tušeného konce... V koukatelné rovině celek udržuje především charisma všech přizvaných, a že jich bylo :) ()

pm 

všechny recenze uživatele

Je docela smutné sledovat proměnu evropských autorských režisérů v hollywoodské řemeslníky podprůměrných břeček, přestože jakousi logiku ten proces má. Každopádně: "Playing for Keeps" nefunguje jako komedie, natož sportovní drama... jde jen a pouze o dokonalý příklad nevyužitého potenciálu, kde sympatické obsazení a fajn příběh zabíjí hromadění (h)různých klišé. Škoda, protože o důvod víc, abych se nadále vyhýbala žánru romcom ze současné americké produkce. ()

Reklama

virus10 

všechny recenze uživatele

Sice to není komedie k popukání, ale i tak trošku nadhodnotím, protože se jedná o velice milý film u kterého se místo velkého smíchu dostavuje spíše chvilkové pousmání. Ač je podobných filmů strašně moc, zde vše funguje tak, jak má a to i díky sympatickým postavám. Známých herců je tu dost dost a fotbalové prostředí taky neuškodí.***19.9.13 Svědomí pracuje, takže zase snižuji. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Film na roztrhání. Zachraňování vztahu a malých fotbalistů totiž Butlerovi jde mnohem hůř než zachraňování prezidentů. Jedno klišé střídá druhé, příběh drhne a nedokáže vykřesat jedinou zajímavou scénu. Emoce jsou na nule a nikde na obzoru ani humor ani žádná sympatická postava. A ne George jsem nepřehlédl, ani on není sympatická postava. Navzdory tomu, že jsem romantickým komediím schopen mnohé odpustit, tentokrát palec dolů. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Komedie? Kdeže...možná pár lehce úsměvných momentů. Sportovní? Pokud pominu, že uvidíme několik gólů, které dají děti, jejichž trenérem se stane bývalý fotbalista, tak žánr sportovní je dost mimo. Romantický? Jasně!!! To je to jediné, co v tomto filmu funguje. Drama? Když je to romantické, tak to musí být i drama, to dá rozum. Takže co? Je to koukatelné? Ale jo, je. Ale není to zásluhou účasti hvězd jako: Gerard Butler, Uma Thurman, Jessica Biel, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones. Jejich přítomnost je zcela zbytečná, nevyužitá a pro mě nepochopitelná. Proč se na takový film dívat? 1. Nic lepšího v TV nedávají (máte základní nabídku programů, nefunguje přepínání programů, netušíte, že lze mezi programy přepínat, rozbil se vám se set top box...). 2. Žehlíte si průšvih u drahé polovičky (a dnešní fotbal si stejně tajně nahráváte). 3. Jste prostě romantik /-tička. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)
  • The New York Times film označil za „najhorší film roka 2012“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno