Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočne až hlúpo sa pozerá na slávne mená ženského pohlavia, ktoré sa zhadzujú pri predbiehovaní sa v tom, ktorá prvá Gerardovi roztiahne. Ale možno pre nich posledné riešenie, lebo tá podoba na seba samú akosi začala pomaly unikať, hlavne u Katríny Zety. Každpádne tento radodajný prvok mal byť základom humoru a to fakt teda nie. No ak tieto herečky vyzneli hlúpo, ešte hlúpejšie vyznelo 13 producentov, ktorí sa nevedeli dohodnúť, ako film bude vyzerať a tak vznikol z toho miš maš, do ktorého narýchlo a zbytočne pritiahli známe mená, lenže oni natiahli rozpočet na 55 miliónov. Výsledok: Zarobených 27,8 mil. Vyplatilo sa veru. ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Tož průměrná romantická komedie s happy endem, která je naštěstí podána v zábavném obalu. Sem tam musí divák vytrpět hluchá místa, ale opravdu to muselo mít dvě hodiny? Třikrát se film zoufale nabízel ke konci a ono pořád nic. Dostat to do ruk já, tak z toho sestříhám 75-ti minutovku. Navíc film nedokáže diváka emocionálně provázat s hlavní dvojkou (otcem a synem), takže další mínus, a aby to nebylo málo, tak jako jediná postava se mi líbil Dennis Quaid. Znovu bych to vidět nechtěl. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Co se to tomu Panu Režisérovi Muccinovi tehdy stalo, že natočil něco takového? Včera jsem od něj viděl Otcové a dcery- silná věc, pak jsem si dal reprízu Sedmi životů- nádherná věc a Štěstí na dosah je pro mě film, který už znovu vidět nemusím, protože si ho promítnu, jenom když na něj pomyslím. A teď tohle. Plytká, uslintaná pytlovina, kde ano neznamená ano, ne neznamená ne, kde jsou všichni nadržení, uřvaní, afektovaní a blbí. Překvapení. Se záporným znaménkem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bylo to o fotbale, mihnul se tam Celtic, hrál v tom Butler a hromada známejch MILFek. Takže dobrý. V žánrových popiscích sice nějakej syčák zapomněl napsat, že je to přeslazený až běda, ale i to se nakonec dalo skousnout. Co ale nikdy neskousnu je, že ti debilní Amíci říkají fotbalu "soccer". To ať si řikaj tomu zparchantělýmu rugby. A taky mi nejdou pod nos ty smíšený družstva. Na jednu stranu je americkej ženskej fotbal pojmem, ale na tu druhou tím podle mě trpí mužská repre. Ale to je mi vlastně úplně jedno. :D 60% ()

skinny 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, přičemž slovo "komedie" je silné slovo. Spíše romantické klišé na hranici mezi komedií a rodinným melodramatem. Nenadchne, neurazí. I přes nespočet hvězdného obsazení nečekejte nic oslnivého, či převratného.Je to sympatický rodinný film, u kterého po prvních dvaceti minutách víte, jak skončí. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Projekt začal ako bejzbalový príbeh s názvom „Confessions of a Little League Coach“, ale neskôr sa šport zmenil na futbal. (Arsenal83)
  • Roger Ebert v Chicago Sun-Times pochválil výkon Jessicy Biel: "Jessica Biel v role Stacie si kradne film pre seba." Napriek tomu však herečka dostala nomináciu na Zlatú malinu v kategórii Najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe. (Arsenal83)
  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)

Reklama

Reklama