Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bylo to o fotbale, mihnul se tam Celtic, hrál v tom Butler a hromada známejch MILFek. Takže dobrý. V žánrových popiscích sice nějakej syčák zapomněl napsat, že je to přeslazený až běda, ale i to se nakonec dalo skousnout. Co ale nikdy neskousnu je, že ti debilní Amíci říkají fotbalu "soccer". To ať si řikaj tomu zparchantělýmu rugby. A taky mi nejdou pod nos ty smíšený družstva. Na jednu stranu je americkej ženskej fotbal pojmem, ale na tu druhou tím podle mě trpí mužská repre. Ale to je mi vlastně úplně jedno. :D 60% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Konečně film o tom, že to i chlapy nemají jednoduché když ztratí rodinu. Hrdina příběhu je bývalý slavný fotbalista, který má přirozený a zcela reálný trable. Snímek se chvíli tváří jako rodinný film, chvíli jako romantický. Životní úděl hlavní postavy je komplikovaný, což jsem mu vůbec nezáviděl. Citové záležitosti tu jsou dosti silné a dají zabrat i mužskému divákovi. Pokud tedy má nějaké to porozumění. Snímek je velice dobře natočen. Hlavní přísadou je, že nutí ženy přemýšlet nad tím, že ne všichni chlapy jsou sviňáci. Existují i otcové milující své děti, a kteří jsou pro ně udělat vše. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prvý americký film, v ktorom hral väčšiu úlohu futbal (ten pravý) a hneď prepadák. Navyše ešte bohužiaľ zaslúžený, lebo dej ničím neprekvapí, má problémy s fungovaním na romantickej úrovni a športová už nefunguje vôbec. Vedľajšie postavy sa objavujú a miznú podľa želania scenáristov, ale film tradične zabíja hlavne hromadenie žánrových klišé (a to, že sa postavy chovajú ako idioti). Niekomu to stačí, mne nie, ani slušné obsadenie v tomto prípade nepomáha. 4/10 ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Jessica Biel mi tady byla krajně nesympatická (což se mi nestává), Uma Thurman tu byla krajně sexy (což se mi nestává) a na to, že ve filmu hráli moji oblíbenci Quaid a Butler, to byla ale příšerná hovadina. Našly by se tam asi 2 zábavný scény, resp. vím, že jsem se tam někde smál, ale přesně si to už nevybavím. Není to film o fotbale, není to film o rodině, není to film o lásce, není to ani film o hledání sebe sama. Měl jsem u toho žehlit a ne si na to vyhradit pěkný večer. 40% (a to přimhouřím obě oči, zacpu si uši a pusu zalepím páskou) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Od borce kvalit Gabriele Muccina, který dokáže natočit tak citovou bombu Sedm životů, bych čekal mnohem více, kor když si k filmu přizve takový ostřílený mazáky jako Gerarda Butlera či Dennise Quaida... O ženském obsazení netřeba mluvit, vždyť Jessica Biel, Catherine Zeta-Jones a hlavně Uma Thurman, to jsou dnes už persony ženského Hollywoodu. Prostě filmek na jedno pokoukání. Čistý průměr... 50% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)
  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)
  • George Dryer (Gerard Butler) vo filme pracuje pre televíznu stanicu ESPN, ktorá naozaj existuje. ESPN je americká globálna káblová a satelitná televízna stanica so športovou tématikou. Vysiela predovšetkým zo štúdií v Bristole a Connecticute. Skutočné sú takisto udalosti, o ktorých George rozpráva, napríklad majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2010 alebo príbeh o stretnutí futbalistu v šatni s kráľovnou Španielska. (Laslo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno