Reklama

Reklama

Železný Golem

(TV film)
  • Česko Železné monstrum (více)

Bratři Jake a Ethan najdou ztroskotaný vesmírný satelit. Nalezený šrot seberou a prodají ho Earlovi do místní sběrny. Earl je kutil a rád staví ze šrotu obří sochy. Nyní pracuje na železném Golemovi pro místní oslavu. Získané části vraku použije při jeho výrobě. V městečku zatím nikdo netuší, že nalezené zbytky satelitu byly pokryty bakteriemi mimozemského původu. Železný Golem ožívá a ničí vše živé kolem sebe... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mnohí hovoria, že najhorší režisér všetkých čias bol Ed Wood. Zrejme je to pravda. Poriadne chujoviny točia aj Uwe Boll, Tibor Takács, Fred Olen Ray, David DeCosteau, Matt Codd či Jason Bourque. V tuzemských končinách je príkladom režisérskeho primitivizmu Zdeněk Troška. No ja by som svoj hlas v kategórii najúbohejšieho režiséra dal Paulovi Zillerovi. Ten dokáže dojebať aj nákovu. Na čo siahne to totálne skurví. Videl som už šesťnásť jeho filmov a všetko sú to neuveriteľne mizerné braky. Naposledy ma pán Ziller ohúril megapičovinou "Železný Golem". * ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidita na entou. SyFy produkuje zajímavé seriály, ale filmy z jejich produkce je odpad nejhoršího zrna. Jako koukat na filmy od Asylum. Jenže ti se aspoň neberou vážně a jejich odpady jsou k smíchu. Zde teda spadne meteor a vyteče z něho zelený sajrat. Rozhodně to není zelená, jakou si dáte v každé hospodě. Tohle si samo leze a najde si to jedinou věc v městečku. Ocelovou sochu, kterou si zrovna děda staví (!!!). Tento oživlý kus kovu, pak zabíjí dotykem (!!!). Jakmile ožila i sekyra, tak jsem začal u sebe nahmatávat puls, zda se mi to nezdá a nemám snad stav bezvědomí. Co tu zaujme je akorát pár herců z Eureky (majitel Café Diem a ten co hraje šerifa). Každopádně triky hnus, děj hnus a výsledkem je hnus. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Něco se řítí z oblohy........... První záběry z filmu a rostříštění vesmírného satelitu je celkem povedené. Ale později vám dojde, že to asi schlamstlo většinu rozpočtu. CHYBA VE FILMU - Ethar (Colby Johannson) za sebou v 28 minutě zamkne docela důkladně vchod do baráku. Když však přijde jeho bratr Jackie (Kavan Smith), otevře si dveře úplně v pohodě a bez odemykání. Prostě jenom vezme za kliku a otevře........ Je to strašný film, nevěrohodný, bere si tu i část ze Spidermana, tu o černé tekutině, tady je akorát zelená. Nemá to napětí, děj ani to diváka nedokáže udržet u obrazovky. Tak nějak jsem to dokoukal na jedno oko. CITÁT - Roste snad pivo v lese ?........ ()

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Jedovatý maglajs alias obživlé kovové robertky vyvražďují Americký vidlákov o deseti lidech a v mezidobí nám kvete láska, verbálně se popravují komouši a umírají velcí hrdinové. Vrcholná scéna se ve filmu opakuje dokonce čtyřikrát, abychom si zřejmě každý našli kus něčeho hlubšího. Nevídaná lahůdka, která si zaslouží dlouhatánský výsměch a zařazení do Top strop shitu. ()

animario 

všechny recenze uživatele

"To ten mimozemskej maglajs,ten zabil šerifa!" Aneb pohádka o tom, jak zkorodovaný Optimus Prime ze šroťáku k zelenýmu slizu z ruskýho satelitu přišel... Kdyby to byl alespoň vtipnej nízkorozpočtovej slatter, tak budiž. Ale 5 metrovej robot zabíjející dotekem?! Proč teda 5 metrovej robot, proč ne třeba zahradní trpaslík? Všemu ovšem vévodí štamgast trapně bojující s oživlou sekerou antibakteriálním wc čističem.To fakt vtipný není,i když to vtipně zní. Odpad tomu nedám, protože mě to prostě fascinuje. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Pri detailných záberoch na “mimozemský vírus“ je vidieť, ako sa pohybuje. Nie je to nič iné ako kovové piliny vo farbe, ktoré sa vďaka magnetu, ktorý bol z druhej strany, pohybovali. (fefee)
  • Ethar (Colby Johannson) za sebou ve 28. minutě důkladně zamkne vchod do domu. Když však přijde jeho bratr Jackie (Kavan Smith), otevře si dveře bez odemykání. (Terva)

Reklama

Reklama