Reklama

Reklama

Na stojáka: Best of Lukáš Pavlásek

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2011, 25 min

Režie:

Zdeněk Tyc

Účinkují:

Lukáš Pavlásek

VOD (1)

Obsahy(1)

Stand up comedy - sólové výstupy bavičů, specialita angloamerických barů, je snad nejkrutějším testem komiků. Kdo nedokáže, aby divák zvedl oči od sklenky, natož odložil doutník a zaplácal, je vyřízen. Sledujte Na stojáka z produkce HBO ČR. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Tenhle "komik" mi je fakt záhadou. Jeho jedinej vtip spočívá v tom, že je v ČR tak populární. A je to - samo sebou - vtip špatnej. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Počátky Pavláska byli super. Abíčko, Žába, Kukuřičné placky – inu proč ne, ovšem jak přešel na Joža z Petržalky a kurvu Žanetu – začala z toho být dosti trapná záležitost, která už s humorem neměla moc společného. Já ho ale stejně měl radši v reklamách na T-mobile… ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Lukáš Pavlásek, "Švejk" českého stand up, které v našich končinách nemá tradici, ani nikdy mít nebude a 90% scének např. z pořadu Na Stojáka působí velmi trapně, vypadá jako kretén, ale jako jeden z mála mě dokáže rozesmát právě už jen svým vzhledem, byť bych opravdu nerad snižoval jeho "bavičské schopnosti"..;) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Myslím, že to, že se Lukáš Pavlásek uchytil velmi dobře v nejrůznějších reklámách a tak trochu i v českém showbyznysu o něčem neblahém svědčí. ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Lukáš Pavlásek je typickým důkazem skutečnosti, jak moc pokleslý a ubohý je současný tv koncept zábavy. Pavláskovu jedinou velkou devizu spatřuju v tom, že vypadá jako blbec od přírody. Oproti tomu jeho ABSOLUTNÍ nedostatek hereckýho talentu je tak strašlivej, že zvrhává celou tuhle show do hajzlu. No a vůbec celý český pojetí stand up comedy je skutečná hrůza a výsměch původní předloze. ()

Reklama

Reklama