Reklama

Reklama

Jeepers Creepers

  • USA Jeepers Creepers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trish a její bratr Darry se vrací z univerzity domů. Jejich trasa vede přes jeden zapadákov za druhým. Už jsou na cestě pěkně dlouho, když si Darry všimne podezřelého pohybu v okolí starého opuštěného kostela. Jakoby se někdo něčeho ve spěchu zbavoval. O kus dál stojí stará šedá dodávka. Darry a Trish si nechtějí nic domýšlet a raději sešlápnou plyn. O chvíli později se ta zvláštní rachotina řítí za nimi. Po několika nárazech jsou vytlačeni ze silnice a se srdcem bijícím hrůzou jen sledují oblak prachu, který stoupá za mizející dodávkou. Možná to byla jen náhoda. Skutečně? Darry se rozhodne vrátit zpět na ono místo. Ze země trčí široké potrubí a Darry se přes Trishino varování spustí dolů. Jeho objev odstartuje hysterický boj o holý život, do kterého jsou nakonec zapojeni všichni obyvatelé městečka. Jen starý gramofon si vesele prozpěvuje hodně starou písničku. "Jeepers, Creepers..." (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

karamel

karamel (hodnocení, recenze)

59 mega dollarů za tenhle bullshit celosvětově obdrželi a na film dali 10 mega? :D omggggg

karamel

karamel (hodnocení, recenze)

Nechápu, jak tento film může mít takové hodnocení a tolik ohlasů... :D Totální blbost!!!!

 (hodnocení, recenze)

Překvapuje mě, že jedničku vidělo docela málo lidí. Vás ne?

PePiG7

PePiG7 (hodnocení, recenze)

prosim co je to za pisnicku, ktera hrala nekdy kolem 40. min v tom aute, kdyz si Jeepers smlsával na tech poldech pls???

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

začiatok super tajomný ako sa na horror patrí.Ale postupne ta atmosféra opadla a záver trochu dodrbali.Cele komando policajtov nedokaže zabit jedneho Jeepersa Creepersa.Nič nepoviem kedy ich je viac ale jeden ?

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

Není to horor jako takový, ale rozhodně to má něco do sebe, určitě si ho ještě někdy pustím. Super prostředí podzemní kobky pod kostelem. Bezva podívaná u které sem se rozhodně nenudil. To samé bohužel nemůžu říct o dvojce...

Rajky

Rajky (hodnocení, recenze)

Já za to nemuzu ale Creeprs husta postaicka v tom filmu,kdyby existoval a nechtel si me dat k veceri hned bych snim zasla na pivko :D

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

aj ked som videl najprv jedničku, dvojka sa mi pačila viac, námet viac potenciálu ako režiser/scenaristi predviedli.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

je fakt škoda žhe si film neudržel atmosféru do doby než na scénu přišla ta obluda protože pak to opadává postupně =/ ale jinak dobrej horor :-)

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Jej jeepers...Mě se to líbilo...1 i 2....Oboje měli swůj příběh...Jo,líbilo se mi to :)

vincchuppo

vincchuppo (hodnocení, recenze)

Obleček na míru, ten snad přilít z vesmíru? Ušije si obleček, má zateplený domeček! Teplá kůže na zimu, z lidskejch látek peřinu. Oči jako od maminky, jen mu chybí trochu šminky:-)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

lietajuca priserka.. atmosfera na nule.. a horor to by som nenazval tak.. smial somsa tomu gumenemu kacerovi

JayKay

JayKay (hodnocení, recenze)

Skvelý námet, ktorý sa dal určite lepšie spracovať...ale Jeepers Creepers je moja obľúbená postavička, takže si zaslúži tie hviezdičky...

TerP

TerP (hodnocení, recenze)

Po prvním shlédnutí tohoto filmu jsem byla naprosto nadšena... Po dalším a dalším podívání se na tento film, ze mě nadšení opadávalo tak rychle, jak přišlo... Tři hvězdičky dávám jen za to, že je vcelku dobrý začátek... Herci mi připadají křečovití. Role jim nebyly napsány na tělo, a proto bych doporučovala do příště detailnější výběr, i když - raději aby žádné příště nebylo.

e-racer

e-racer (hodnocení, recenze)

nebetyčná nuda, začátek slibně rozjetej ale od zastávky na benzínové pumpě kdy je každýmu štamgastovi uplnej šumák že jsou ty dva od krve a řvou na celou hospodu že je venku vrah,nuda nuda nuda a ještě jednou nuda...

87riki

87riki (hodnocení, recenze)

Zaciatok sa mi zdal skvely.. pokym som mal pocit ze ide o nejakeho maniaka to bolo super, ale osobne sa mi potom uz nepacilo ked som sa dozvedel ze ide o nejaku kreaturu, uz to pre mna prestalo byt take napinave..

Maslord

Maslord (hodnocení, recenze)

Taký dobrý nápad aj počiatočná atmosféra prechádza do nudného nepochopiteľného deja a končí totoálne o ničom. Napriek tomu sa to dá raz vidieť.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Ta první polovina filmu je hodně dobrá, ale ta druhá už docela nudí a v podstatě nic neřeší.

spitre

spitre (hodnocení, recenze)

Určitě se na to dá podívat i je dobrý nádech hororu znát.V pohodě

Reklama

Reklama